ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Επική «μονομαχία» ανάμεσα σε γυναίκες για μία θέση σε ουρά καταστήματος (βίντεο)

ΗΠΑ: Επική «μονομαχία» ανάμεσα σε γυναίκες για μία θέση σε ουρά καταστήματος (βίντεο)

Δύο γυναίκες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί σε ουρά αναμονής σε κατάστημα της Αριζόνας των ΗΠΑ, καθώς η μία κατηγορούσε την άλλη ότι της πήρε την θέση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Arizona Republic που επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα, «στεκόταν πολύ κοντά στην Αφροαμερικανή, που είχε ένα παιδί μαζί της».

Ο μάρτυρας υποστήριξε πως «δεν ήταν φυλετικό το πρόβλημα, αλλά ακούστηκαν ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί στον καυγά».

Βίντεο από τον καβγά κυκλοφόρησε στο Twitter και δεν είναι σαφές τι ακριβώς συμβαίνει. Δύο γυναίκες υπάλληλοι του καταστήματος πιάνονται στα χέρια με την πελάτισσα και μια δεύτερη γυναίκα εμφανίζεται για να τη βοηθήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.