3 μονάδες κάτω η ΝΔ σε μια εβδομάδα λόγω πυρκαγιών!

Τα πέταξε όλα – Γυμνόστηθη γυναίκα τρέχει και κλέβει ένα δέμα (βίντεο)

Τα πέταξε όλα – Γυμνόστηθη γυναίκα τρέχει και κλέβει ένα δέμα (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η κάμερα ασφαλείας στην πόρτα σπιτιού στο Χιούστον των ΗΠΑ «τσάκωσε» μια γυμνόστηθη γυναίκα να τρέχει και να κλέβει το δέμα από το κατώφλι.

Η γυμνή λησταρχίνα που δεν φόραγε ούτε παπούτσια φαίνεται να τρέχει προς την πόρτα, να αρπάζει το πακέτο και να εξαφανίζεται αστραπιαία.

«Συνήθως δεν σταματάει τίποτα τους κλέφτες δεμάτων από το να αρπάξουν τη λεία τους. Γι’ αυτή τη γυναίκα ούτε το ότι της έπεσε το μπλουζάκι της δεν κατάφερε να την καθυστερήσει» σχολίασε η γυναίκα που ανέβασε το βίντεο.

«Ξεκάθαρα είχε πρόβλημα γκαρνταρόμπας στην πορεία» σχολίασε ο εκπρόσωπος του τοπικού αστυνομικού τμήματος, Άλαν Ρόουζ, μιλώντας στο Fox News.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.