ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η τύχη του χαμογέλασε – Άνδρας έχασε κερδισμένο λαχείο και το βρήκε στο πάρκινγκ

Η τύχη του χαμογέλασε – Άνδρας έχασε κερδισμένο λαχείο και το βρήκε στο πάρκινγκ

Ο Νικ Σλάτεν από το Τενεσί μπορεί να κέρδισε στο λαχείο πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, το οποίο όμως έχασε για να το ξαναβρεί λίγο αργότερα.

Ο Νικ Σλάτεν, αγόρασε το λαχείο και την επομένη μέρα είδε πως είχε κερδίσει 1,178,746 δολάρια: «Ήταν κάτι θαυμάσιο. Δεν μπορώ να το εκφράσω αλλιώς. Δεν μπορούσα να το πιστέψω» ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά η χαρά… του κόπηκε μαχαίρι.

Αφού πήρε την σύντροφό του Μισέλ στη δουλειά και της είπε τα υπέροχα νέα και στη συνέχεια διεκπεραίωσε τις δουλειές του, πήγε με τον αδερφό του σε ένα μαγαζί με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Μία ώρα αργότερα όμως συνηδητοποίησε πως το λαχείο δεν μπορούσε να το βρει…

Σημαντική σημείωση: Η Λοταρία του Τενεσί υποχρεώνει αυτούς που αγοράζουν τα λαχεία, να τα υπογράφουν για να αποτρέψουν κάποιον άλλον να τα εισπράξει σε περίπτωση που κλαπούν ή χαθούν.

Όταν ξεκίνησε να σκέφτεται που θα μπορούσε να το είχε χάσει, επέστρεψε στο μαγαζί με τα ανταλλακτικά που είχε επισκεφτεί με τον αδερφό του και το βρήκε στο πάρκινγκ του καταστήματος, ευλογώντας την τύχη που του χαμογέλασε για δεύτερη φορά.

Το συγκεκριμένο λαχείο ήταν ένα από τα πέντε στο Τενεσί αυτόν τον μήνα που αξίζαν πάνω από 1 εκ. δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το τι σκοπεύει να κάνει με τα λεφτά; «Θα καλύψω τρύπες για να μην έχω ανησυχίες», είπε αρχικά ενώ προγραμματίζει να αγοράσει ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο και να επενδύσει στο μέλλον. Φυσικά όμως, όπως είπε, θέλει να συνεχίσει να δουλεύει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.