ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: 57χρονη έγινε μητέρα 5 χρόνια μετά τον θάνατο της 13χρονης κόρης της

ΗΠΑ: 57χρονη έγινε μητέρα 5 χρόνια μετά τον θάνατο της 13χρονης κόρης της

Μία απίθανη ιστορία έλαβε χώρα στο New Hampshire, όπου μία 57χρονη γυναίκα κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι παρά την ηλικία της.

«Πήγαμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά», είπε ο 65χρονος πατέρας. «Είμαι τόσο περήφανος για εκείνη, υπήρξε μαχήτρια σε όλη τη διαδικασία».

Η χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή τους έρχεται πέντε χρόνια μετά την απώλεια της 13χρονης κόρης τους, Molly, από μη διαγνωσμένο καρκίνο στον εγκέφαλο.

«Είμαι τόσο περήφανος για εκείνη, υπήρξε μαχήτρια σε όλη τη διαδικασία», λέει ο 65χρονος σύζυγός της.

Μετά τον θάνατο της Molly, η Higgins είπε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται την απόκτηση παιδιού παιδιού, ενώ έχουν άλλη μια κόρη, την Gracie.

«Άρχισα να βλέπω αυτά τα όνειρα ότι ήθελα να κάνω παιδί, και σκέφτηκα, “Εντάξει Μπαρμπ, είναι λίγο τρελό”», είπε στη NBC Boston.

Ωστόσο, δεν μπορούσε να ξεχάσει την ιδέα ενός νέου μωρού στην οικογένεια. «Σύνδεσα τα όνειρά μου σε μεγάλο βαθμό με την διαδικασία του πένθους και πέρασαν μερικά χρόνια που είχα αυτή την έντονη σκέψη στο κεφάλι μου να κάνω παιδί. Το όνειρο επέμενε», λέει.

Αφού βρήκαν μια κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Βοστώνη που θα μπορούσε να διαχειριστεί περιστατικό στην ηλικία της, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη.

Η 57χρονη Barbara σήκωνε βάρη μέχρι την ημέρα που γέννησε

Η Higgins αποδίδει την επιτυχία της κύησης στον αθλητικό τρόπο ζωής της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, λέγοντας πως σήκωνε βάρη μέχρι την ημέρα που γέννησε. «Γενικά προπονούμαι πολύ με άρση βαρών και Crossfit», εξήγησε στη NBC Boston.

Όσο για το παιδί στα 57 της, που την κάνει την μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στο New Hampshire που γεννά, σύμφωνα με το Concord Monitor, η ίδια λέει πως δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή της να κάνει κι άλλο παιδί.

«Κανείς δεν μπορεί να γεννήσει ένα μωρό και να γνωρίζει με βεβαιότητα πως θα το δει να μεγαλώνει», είπε, προσθέτοντας πως δεν την ενδιαφέρουν εξωτερικοί παράγοντες ή ποιος θα την κρίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε απλώς εμείς, ο Τζακ και η καθημερινότητά μας. Μέχρι στιγμής όλα καλά», είπε στο Today. «Ποιος ξέρει πώς θα είμαι σε 10 χρόνια, αλλά ποιος ξέρει πώς θα είσαι κι εσύ σε μια δεκαετία; Είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και γιατί να μην έχει ο Τζακ ευκαιρία να ζήσει απλώς επειδή εγώ είμαι μεγάλη;», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.