ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεπάγωσε κατά λάθος τις πατάτες και εκείνος την έπνιξε – Τη διαμέλισε και την πέταξε στα σκουπίδια

Ξεπάγωσε κατά λάθος τις πατάτες και εκείνος την έπνιξε – Τη διαμέλισε και την πέταξε στα σκουπίδια

Μετά την άγρια δολοφονία, ο Thomas McCann έστελνε μηνύματα στα παιδιά τους από το κινητό της νεκρής συζύγου του.

Φρικιαστικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου βρήκε μια Βρετανίδα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή από ασφυξία.

Ο Thomas McCann κρίθηκε ένοχος για την άγρια δολοφονία της συζύγου του, Yvonne, την οποία στραγγάλισε και τεμάχισε, πετώντας τα κομμάτια της στα σκουπίδια, έπειτα από έναν καβγά που είχαν επειδή ξέχασε να βάλει τις κατεψυγμένες πατάτες, αξίας 3 λιρών, που είχαν αγοράσει, στην κατάψυξη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Thomas, πατέρας τριών παιδιών -ο οποίος, μετά την ομολογία του καταδικάστηκε σε ισόβια- έβαλε τα κομμάτια της 46χρονης σε οκτώ σακούλες και τις πέταξε σε ένα κέντρο ανακύκλωσης κοντά στο σπίτι τους στο Στόκπορτ.

Ακολούθως, ο 49χρονος δεν δίστασε να στείλει από το κινητό της Yvonne μηνύματα στα παιδιά τους μέσω των οποίων περιέγραφε τον καβγά τους, προσποιούμενος ότι είναι η σύζυγός του, σε μια προσπάθεια να ρίξει στάχτη τόσο στα μάτια τους όσο και στων αρχών.

«Νομίζω ότι είμαι έγκυος, δεν ξέρω τι να κάνω. Σκόπευα να το τελειώσω με τον μπαμπά σου αυτό το Σαββατοκύριακο, μέχρι που με εξόργισε για κάτι πατάτες. Δεν έπρεπε να τις αφήσω έξω. Αξίζουν μόνο τρεις λίρες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα», έγραφε σε ένα από αυτά προς την κόρη τους.

Την επομένη, ο γιος τους, Callum, τους κάλεσε για μπάρμπεκιου και ο Thomas ήταν πάλι αυτός που απάντησε από το κινητό της συζύγου του.

«Ο πατέρας σου είναι κακός, έτσι μπορεί να έρθει μόνος του» έγραψε.

Δεν δίστασε να στείλει ακόμα και ο ίδιος μήνυμα στο κινητό της γυναίκας του ζητώντας συγγνώμη και γράφοντας πόσο του λείπει.

Την επόμενη μέρα εθεάθη να μεταφέρει πολλές μαύρες σακούλες σε ένα κέντρο ανακύκλωσης…

Μία σακούλα με κομμάτια από το πτώμα της 46χρονης εντοπίστηκε από μια γυναίκα που περπατούσε με τον σκύλο της στο Reddish Vale Country Park, η οποία ειδοποίησε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επτά ακόμη σακούλες, ωστόσο βρέθηκε μόνο το 50% του σώματος της Yvonne.

Ο Thomas, ο οποίος ήταν μαζί με τη σύζυγό του για 24 ολόκληρα χρόνια, μετά από τέσσερις ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων αρνιόταν τη δολοφονία της, «λύγισε» και ομολόγησε.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και την πέταξα στα σκουπίδια» παραδέχθηκε στις Αρχές.

«Η Yvonne McCann ήταν μια γυναίκα με μεγάλη θέληση για ζωή και ανυπομονούσε για την επόμενη μέρα, μέχρι που της έκοψες το νήμα της ζωής τόσο άγρια» ανέφερε ο δικαστής Alan Conrad απευθυνόμενος προς τον Thomas.

«Ήταν τόσο αγαπητή από τόσο πολλά άτομα. Πολλά από αυτά ενδιαφέρονται επίσης πολύ και για σένα, ωστόσο καταστράφηκαν μετά από αυτό. Δεν ήταν μόνο ο θάνατός της, αλλά ο τρόπος που πέθανε στα χέρια σου, προκαλώντας τόση θλίψη σε τόσο πολλούς ανθρώπους» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από την παιδική του ηλικία, ενώ αφότου παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 1996 απέκτησε τρία παιδιά, τα οποία είναι πάνω από 20 ετών.

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας Andrew Smith ανέφερε ότι έπειτα από έναν καβγά για κατεψυγμένες πατάτες, της επιτέθηκε και τη στραγγάλισε στο μπάνιο. Στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα της και προσπάθησε να το ξεφορτωθεί σε ένα τοπικό κέντρο ανακύκλωσης στο Reddish Vale Country Park.

Ένας γείτονας, ακούγοντας τις φωνές, έστειλε μάλιστα μήνυμα στην Yvonne ρωτώντας αν όλα ήταν εντάξει.

Το θύμα απάντησε ότι είχαν έναν καβγά για τις κατεψυγμένες πατάτες, ωστόσο δεν είναι σαφές εάν ήταν ο Thomas αυτός που έστειλε το μήνυμα.

«Αγαπάμε τη μαμά μας πολύ, αλλά αγαπάμε και τον μπαμπά μας και συνειδητοποιούμε ότι θα πάει στη φυλακή για πολύ καιρό, αλλά ελπίζουμε να πάρει τη βοήθεια που χρειάζεται» ανέφερε από την πλευρά της η κόρη του ζευγαριού, Ρέιτσελ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ήθελα να τονίσω πόσο αληθινά λυπάμαι για την οικογένεια της γυναίκας μου και τα τρία παιδιά μου για τον πόνο και τα βάσανα που προκάλεσα. Πρέπει να ζήσω με αυτό και η τιμωρία είναι σκληρότερη από την ποινή μου. Τιμωρώ τον εαυτό μου όλο και περισσότερο καθώς περνούν οι μέρες, αλλά ήταν δικό μου φταίξιμο. Ζητώ μια μέρα από τα τρία παιδιά μου να σκεφτούν να με συγχωρήσουν για τον πόνο που τους προκάλεσα. Αν δεν το κάνουν, θα πρέπει να ζήσω με αυτό. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη» έγραψε σε γράμμα που άφησε ο Thomas.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.