Οι Βρετανοί παίρνουν πίσω τη ζωή τους – Ξεχύθηκαν στις παμπ μετά από 4 μήνες εγκλεισμού! (φώτο-βίντεο)

Οι Βρετανοί παίρνουν πίσω τη ζωή τους – Ξεχύθηκαν στις παμπ μετά από 4 μήνες εγκλεισμού! (φώτο-βίντεο)

Οι Βρετανοί, έπειτα από τέσσερις μήνες lockdown και μακριά από τη διασκέδαση, από σήμερα παίρνουν και πάλι τις ζωές τους πίσω, καθώς ξεχύθηκαν στους δρόμους ενόψει ανοίγματος των παμπ.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν από τον συνωστισμό στις παμπ και στις μπυραρίες στο Λονδίνο:

Μετά από τέσσερις μήνες περιορισμούς λόγω της πανδημίας και κλειστές παμπ, μπαράκια και γυμναστήρια, οι Βρετανοί θα θυμούνται τη 12η Απριλίου ως νέα… indepedent day!

Χαμόγελα, αγκαλιές, ο ένας… πάνω στον άλλον, πολύ αλκοόλ και η κανονικότητα μάλλον επιστρέφει στο Νησί, με τους Βρετανούς να δείχνουν ότι αφήνουν πίσω το χειρότερο κομμάτι της πανδημίας, έχοντας ως βασικό τους όπλο τον εμβολιασμό.

https://twitter.com/mattuthompson/status/1381691672703201284

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.