ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Του χαμογέλασε η τύχη – 80χρονος κέρδισε το λαχείο χάρη σε ένα λάθος

Του χαμογέλασε η τύχη – 80χρονος κέρδισε το λαχείο χάρη σε ένα λάθος

Ο Ντένις Φόσιτ είναι ένας 80χρονος που κάθε εβδομάδα έπαιζε τα ίδια νούμερα στο λαχείο, όμως την μόνη φορά που ξέχασε τα γυαλιά του το αποτέλεσμα ήταν επικό.

Καθώς δεν μπορούσε να δει, έπαιξε αριθμούς στην τύχη κι όχι αυτούς που συμπλήρωνε κάθε φορά. Και αυτοί οι τυχαίοι αριθμοί αποδείχτηκαν και οι τυχεροί, καθώς κέρδισε πάνω από 100.000 ευρώ!

«Συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει τα γυαλιά μου και προσπάθησα να διαλέξω τους αριθμούς μου, αλλά δεν μπορούσα» δήλωσε ο 80χρονος.

Για κάποιο λόγο είχε προαίσθημα ότι θα κέρδιζε και είπε στην σύζυγό του, Αν, να προετοιμαστεί γιατί «θα κερδίσουμε πάρα πολλά».

Και πράγματι την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε ότι ήταν ο μεγάλος νικητής του ποσού των 116.124 λίρων Αγγλίας (περίπου 134.000 ευρώ).

Ο κύριος Φόσιτ, συνταξιούχος κατασκευαστής και ανθρακωρύχος, είπε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τα κέρδη για να φτιάξει τον κήπο του σπιτιού, καθώς ο τραυματισμός στην πλάτη που υπέστη πριν από λίγα χρόνια είχε περιορίσει τις ικανότητές του.

Το ζευγάρι, που έχει δύο κόρες, δύο εγγονούς και μία εγγονή, δήλωσε ότι τα περισσότερα από τα κέρδη θα πάνε στα μέλη της οικογένειάς τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Περάσαμε τον χρόνο μας, τώρα είναι η σειρά τους. Αυτά τα χρήματα θα τους βοηθήσουν περισσότερο από εμάς» ανέφεραν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.