ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Απίθανος 4χρονος χρέωσε τους γονείς του 2.618 δολάρια για παγωτά με τον Μπομπ Σφουγγαράκη

Απίθανος 4χρονος χρέωσε τους γονείς του 2.618 δολάρια για παγωτά με τον Μπομπ Σφουγγαράκη

Η μεγάλη αγάπη ενός 4χρονου στον Μπομπ Σφουγγαράκη κόστισε στους γονείς του 2.618 δολάρια αφού παράγγελνε κρυφά από την Amazon παγωτά με τον ήρωα των κινουμένων σχεδίων.

Ο Νώε Μπράιαντ, από το Μπρούκλιν, έδωσε παραγγελία να αποσταλούν 51 δέματα, που περιέχουν συνολικά 918 ξυλάκια παγωτά στο σπίτι της θείας του, ανέφερε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ABC7.

Η Amazon, από την πλευρά της είπε ότι δεν μπορεί να πάρει πίσω την παραγγελία και πλέον η μητέρα του μικρού και φοιτήτρια Τζένιφερ Μπράιαντ, καλείται να πληρώσει τον τεράστιο λογαριασμό.

Αλλά η ιστορία έχει χαρούμενο τέλος. Η Amazon ήρθε σε επαφή με την οικογένεια και θα δωρίσει τα έσοδα από τα παγωτά σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση.

Εν τω μεταξύ, η πλατφόρμα GoFundMe συγκέντρωσε περισσότερα από 11.000 δολάρια για να βοηθήσει την μητέρα του μικρού να αποπληρώσει τον λογαριασμό.

Η οικογένεια λέει ότι όλα τα επιπλέον χρήματα θα διατεθούν για την εκπαίδευση του Νώε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ως γονέας σε ένα παιδί που ζει με ASD (διαταραχή του φάσματος του αυτισμού), όλες οι πρόσθετες δωρεές θα διατεθούν για την εκπαίδευση του Νώε και πρόσθετες ανάγκες του. Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ. Πραγματικά» έγραψε η μητέρα του στην σελίδα GoFundMe.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.