ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση – Έδιωξαν οικογένεια από το αεροπλάνο επειδή παιδί 2 ετών δεν φορούσε μάσκα (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση – Έδιωξαν οικογένεια από το αεροπλάνο επειδή παιδί 2 ετών δεν φορούσε μάσκα (βίντεο)

Αντιμέτωπη με μία απίστευτη επίθεση βρέθηκε μία οικογένεια κατά την πτήση της με την Spirit Airlines, καθώς τους έδιωξαν από πτήση επειδή το μόλις 2 ετών παιδί τους δεν φορούσε μάσκα.

Από την πλευρά της η αεροπορική εταιρεία Spirit Airlines ισχυρίστηκε πως η οικογένεια δεν συμμορφωνόταν με τις υποχρεωτικές οδηγίες που απαιτούν όλοι οι επιβάτες, από την ηλικία των δύο ετών και άνω, να φορούν μάσκα καθ’ όλη η διάρκεια της παραμονής τους στο αεροπλάνο, εκτός από όταν τρώνε, πίνουν ή λαμβάνουν φάρμακα.

Μια σειρά από βίντεο δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά μέσα εμφανίζοντας την υπάλληλο της Spirit Airlines να απειλεί να πετάξει έξω από το αεροπλάνο την οικογένεια, ενώ το ζευγάρι φορά κανονικά τις μάσκες του εκτός από το μικρό παιδί.

“Αυτή δεν φοράει μάσκα”, είπε η υπάλληλος δείχνοντας το παιδί.

“Το μωρό;”, ρώτησε η έγκυος μαμά. “Και άλλα μωρά δεν φοράνε μάσκες”, σχολίασε μια επιβάτισσα, ενώ η μητέρα της μικρής συνέχισε να παρακαλεί: “Είναι μωρό. Έκλεισε πριν από έναν μήνα τα 2 χρόνια. Προσπαθεί να τη φορέσει”.

Το ζευγάρι μάλιστα προσπάθησε πολλές φορές να πείσει το παιδί να κρατήσει τη μάσκα στο πρόσωπό του, αλλά η μικρή την έβγαζε συνεχώς;.

Ο πατέρας είπε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να φορέσει το παιδί τη μάσκα του, ωστόσο η αεροσυνοδός ήταν ανένδοτη.

“Δεν είναι επιλογή μου. Πρέπει να πάρετε τα πράγματά σας και να κατεβείτε”.

Όλοι οι επιβάτες της πτήσης από το Ορλάντο στη Νέα Υόρκη αναγκάστηκαν τελικά να κατέβουν από το αεροπλάνο, πριν τους επιτραπεί αργότερα η επιβίβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.