Δεν ξέρουμε τι θα έκανε με τους Τούρκους αλλά μέχρι τώρα έκαψε τους Έλληνες που πάτησαν στην Λιβύη...

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε εξιτήριο, σήμερα το απόγευμα, από το ιδιωτικό νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Ο Μπερλουσκόνι είχε εισαχθεί στο Σαν Ραφαέλε στις 11 Μαΐου λόγω επιπλοκών οι οποίες συνδέονται με την μόλυνση από κορονοϊό, που αντιμετώπισε πριν από έξι μήνες.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης τις ημέρες αυτές έκαναν αναφορά, επίσης, σε καρδιακά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει ο 84χρονος μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός.

Αυτή την φορά ο «μίστερ τιβί» δεν θέλησε να συναντήσει τους δημοσιογράφους και δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει την κύρια είσοδο του νοσοκομείου. Στελέχη της ιδιωτικής αυτής κλινικής δήλωσαν ότι ο Μπερλουσκόνι έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και «είναι σίγουρα σε φόρμα».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.