Περιπέτεια βγαλμένη από θρίλερ – Αίμα έσταζε από το ταβάνι του σπιτιού της (βίντεο)

Περιπέτεια βγαλμένη από θρίλερ – Αίμα έσταζε από το ταβάνι του σπιτιού της (βίντεο)

Μία γυναίκα από το Τέξας πολύ δύσκολα θα ξεχάσει την εμπειρία που έζησε, καθώς θα μπορούσε να είναι ένας από τους χειρότερους εφιάλτες της.

Η Άννα Καρντένας ξύπνησε ένα πρωί στις 4, όταν ένιωσε μια περίεργη αίσθηση στο σώμα και το κεφάλι της. Γρήγορα συνειδητοποίησε ότι πάνω της είχε αίμα, το οποίο είχε πέσει και στο κρεβάτι της. Κοίταξε το ταβάνι και έντρομη είδε ότι το αίμα έσταζε από εκεί, με τον ανεμιστήρα να το σκορπίζει σε όλο το δωμάτιο.

«Σοκαρίστηκα. Δεν ήταν πραγματικότητα αυτό που ζούσα αλλά ένας εφιάλτης και ήθελα να ξυπνήσω», ανέφερε λίγο αργότερα. «Κάλεσα τη συντήρηση και τους είπα τι συμβαίνει. Τους είπα ότι έπεφτε αίμα πάνω μου», συνέχισε, με τους συντηρητές να δυσκολεύονται αρχικά να την πιστέψουν.

Το τμήμα συντήρησης του κτηρίου έσπευσε στο σπίτι της γυναίκας και τότε ανακάλυψαν ότι τους έλεγε αλήθεια. Ο γείτονάς της που έμεινε στο πάνω όροφο, ένας άντρας ηλικίας 55 έως 70 ετών, είχε πεθάνει από φυσικά αίτια και το σώμα του ήταν εκεί για 5-6 ημέρες.

Το πτώμα του άντρα ήταν σε αποσύνθεση. «Οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμά του και βρήκαν το πτώμα πάνω ακριβώς από το σημείο που είναι ο ανεμιστήρας μου. Είχε χαλί, αλλά το αίμα το διαπέρασε και έσταξε από το ταβάνι μου», εξήγησε η Καρντένας.

«Το αίμα μόλυνε όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα. Το κρεβάτι, τα έπιπλα, τα ρούχα, τα σεντόνια μου. Δεν έχω που αλλού να μείνω τώρα, καθώς όλα τα υπάρχοντά μου έχουν μολυνθεί», συμπλήρωσε η Άννα που έχει απευθυνθεί στην πλατφόρμα GoFundMe προκειμένου να τις βρει προσωρινή κατοικία και τα απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα, μέχρι να γίνει βιολογικός καθαρισμός στο σπίτι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.