ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τέχνη φτιαγμένη από… Lego – Παγκόσμιος χάρτης από 11.695 τουβλάκια (βίντεο)

Τέχνη φτιαγμένη από… Lego – Παγκόσμιος χάρτης από 11.695 τουβλάκια (βίντεο)

Η Lego ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον Lego World Map, ένα καινούριο σετ μήκους μεγαλύτερου από ένα μέτρο που θα περιλαμβάνει 11.695 τουβλάκια.

Το σετ θα περιλαμβάνει και πινέζες ώστε οι χρήστες να μπορούν να σημαδέψουν τα μέρη που έχουν ήδη επισκεφτεί ή τοποθεσίες που θα ήθελαν να δουν κάποτε από κοντά.

Θα μπορούν επίσης να διαμορφώνουν την όψη των ωκεανών, είτε κολλώντας οδηγίες εμπνευσμένες από τις βυθομετρικές απεικονίσεις είτε βάζοντας τα δικά τους σχέδια, σύμφωνα με την εταιρεία παιχνιδιών.

“Ξέρουμε ότι οι ενήλικες φίλοι μας αγαπούν τα ταξίδια, αλλά πολλοί δεν τα έχουν καταφέρει για έναν χρόνο περίπου” ανέφερε η Φιορέλια Γκρουβς, επικεφαλής δημιουργικού της Lego Art, σε δήλωσή της.

“Σκεφτήκαμε ότι δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να τους βοηθήσουμε να εξερευνήσουν τον κόσμο και ταυτόχρονα να χαλαρώνουν από την άνεση του σπιτιού τους, από το να τους δώσουμε τη δυνατότητα να φτιάξουν, σχεδιάσουν και να θυμηθούν μέσω της κατασκευής” συνεχίζει η Φιορέλια.

Το σετ θα κοστίζει 249,99 δολάρια και θα περιλαμβάνει επίσης μια κορνίζα από λευκά τουβλάκια και δύο κρεμαστάρια για να κρεμαστεί στον τοίχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.