ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έντονες αντιδράσεις για εστιατόριο που επιβάλει ελάχιστη κατανάλωση 100 δολάρια σε κάθε πελάτη

Έντονες αντιδράσεις για εστιατόριο που επιβάλει ελάχιστη κατανάλωση 100 δολάρια σε κάθε πελάτη

Έντονη κριτική δέχεται τις τελευταίες ώρες ένα εστιατόριο στις ΗΠΑ, καθώς γνωστοποίησε ότι η πολιτική του είναι για κάθε πελάτη η ελάχιστη κατανάλωση στα 100 δολάρια.

Τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά όταν κυκλοφόρησε μια πινακίδα του εστιατορίου, η οποία αναφέρει: «Υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση 100 δολάρια ανά άτομο για φαγητό και ποτό στο τραπέζι σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι ο κάθε επισκέπτης θα απολαμβάνει μια συνολική εμπειρία φαγητού, εξυπηρέτησης και ατμόσφαιρας. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται φόρος και φιλοδώρημα».

Το μήνυμα της νέας πολιτικής του εστιατορίου τελειώνει με τα εξής: «Καλώς ήλθατε, θα έχετε μια υπέροχη βραδιά». Η πινακίδα αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά. Μάλιστα, πολλοί αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατό ένα άτομο να ξοδέψει 100 δολάρια στο εστιατόριo μόνο για τον εαυτό του.

Το εστιατόριο πάντως, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση προκειμένου να αιτιολογήσει την απόφασή του. «Όπως πολλά εστιατόρια της βιομηχανίας μας, έπρεπε να κάνουμε κάποιες ενημερώσεις για την πολιτική μας, όπως το ελάχιστο ποσό κατανάλωσης 100 δολάρια ανά άτομο, στην προσπάθεια υποστήριξης των εργασιών του προσωπικού και του εστιατορίου μας».

Το συγκεκριμένο εστιατόριο ανήκει σε γνωστή αλυσίδα που έχει καταστήματα σε τέσσερις τοποθεσίες των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.