ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σεφ δημιουργεί συνταγές με έντομα – Λατρεύει το μαγείρεμα με τζιτζίκια (φώτο)

Σεφ δημιουργεί συνταγές με έντομα – Λατρεύει το μαγείρεμα με τζιτζίκια (φώτο)

Ο Τζόσεφ Γιουν, ένας σεφ από το Μπρούκλιν εξειδικεύεται στις συνταγές με έντομα και εκμεταλλεύεται την εμφάνιση εκατομμυρίων τζιτζικιών στις ΗΠΑ.

«Γιατί δεν τρώμε αυτό που δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη ήδη καταναλώνουν;» αναρωτιέται, υποστηρίζοντας πως τα έντομα είναι «πεντανόστιμα» με μεγάλη θρεπτική αξία. «Είναι βιώσιμα, εκτρέφονται «φάρμες» και υπάρχουν πάνω από δύο χιλιάδες είδη εντόμων που μπορούμε να φάμε», προσθέτει.

Ο ίδιος αυτοσυστήνεται ως «πρέσβης των βρώσιμων εντόμων» και προωθεί την διατροφή με πρωτεΐνη εξασφαλισμένη από τα τα έντομα, στην ομάδα του “Brooklyn Bugs”. Μία από τις προκλήσεις στο εγχείρημά του, όπως παραδέχεται, είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι Αμερικανοί σιχαίνονται να δοκιμάσουν έντομα.

https://www.instagram.com/p/CPWEPT-nhCo

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CPUF2GiH_qQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.