ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα συναντηθεί με τον Τ.Μπάιντεν στις 13 Ιουνίου

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα συναντηθεί με τον Τ.Μπάιντεν στις 13 Ιουνίου

H βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στις 13 Ιουνίου, την τελευταία ημέρα της Συνόδου της G7 στη νοτιοδυτική Αγγλία.

Ο Τζο Μπάιντεν θα είναι, επομένως, ο πρώτος επικεφαλής κράτους που θα γίνει δεκτός αυτοπροσώπως από την Ελισάβετ, από την αρχή της πανδημίας, ανέφερε το παλάτι στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η 95χρονη Ελισάβετ θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν στο κάστρο του Ουίνδσορ, στο δυτικό Λονδίνο, όπου έχει αποσυρθεί η βασίλισσα, από τότε που η υγειονομική κρίση έπληξε τη Βρετανία, τον Μάρτιο του 2020.

Η Ελισάβετ, η οποία έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά της Covid-19, έχει, έκτοτε, διεξάγει τις περισσότερες από τις υποχρεώσεις της ψηφιακά.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη επίσημη υποχρέωση από τότε που προήδρευσε στο επίσημο άνοιγμα του κοινοβουλίου στις 11 Μαΐου και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία, τον Απρίλιο, του συζύγου της πρίγκιπα Φιλίππου.

Με εξαίρεση τον Λίντον Μπ. Τζόνσον, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει συναντηθεί με όλους τους Αμερικανούς προέδρους στα 69 χρόνια της βασιλείας της. Υποδέχθηκε, επίσης, τον προκάτοχο του Μπάιντεν, τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια μιας αμφιλεγόμενης επίσημης επίσκεψης τον Ιούνιο του 2019.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.