ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αψιμαχία για το τηλεκοντρόλ κατέληξε με ένα άντρα μαχαιρωμένο με σπαθί

Αψιμαχία για το τηλεκοντρόλ κατέληξε με ένα άντρα μαχαιρωμένο με σπαθί

Αρκετοί άνθρωποι είναι εθισμένοι με την τηλεόραση και οδηγούνται στα άκρα ειδικά αν τους πάρει κάποιος το αγαπημένο τους τηλεκοντρόλ.

Κάπως έτσι, ένας καβγάς για το τηλεκοντρόλ κατέληξε με ένα άντρα να μαχαιρώνει έναν άλλον με σπαθί μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Τίτουσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, αστυνομικοί συνέλαβαν των 54χρονο Κρίστοφερ Γκλιν τη Δευτέρα, αφού κλήθηκαν να επέμβουν σε ένα διαμέρισμα, έπειτα από καταγγελίες για επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το θύμα της επίθεσης έξω από το διαμέρισμα με τραύματα στο αριστερό το χέρι και πόδι.

Του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να χαρακτηρίζουν τα τραύματά του ως μη απειλητικές για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, ο Γκλιν ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι όταν έφτασε στο σημείο.

Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να βγει από το σπίτι, ο 54χρονος αρνήθηκε εξαιτίας της αναπηρίας του, όπως ανέφερε.

Όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα, βρήκε τον Γκλιν να κάθεται στον καναπέ, κρατώντας στα χέρια του ένα σπαθί και δίπλα του να έχει ένα ξύλινο θηκάρι.

Μόλις οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ο άντρας ομολόγησε το μαχαίρωμα, αλλά δεν εμφανίστηκε καθόλου μετανιωμένος για την πράξη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφεραν, χαρακτηριστικά, οι αστυνομικοί, ο Γκλιν τούς είπε πως μετανιώνει που δεν μπορούσε να σημαδέψει καλύτερα, ώστε να τον είχε ξεκοιλιάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.