ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εντυπωσιακή δημιουργία για την LEGO – Κυκλοφορεί γραφομηχανή με 2.079 τουβλάκια (βίντεο)

Εντυπωσιακή δημιουργία για την LEGO – Κυκλοφορεί γραφομηχανή με 2.079 τουβλάκια (βίντεο)

Η γνωστή βιομηχανία παιχνιδιών, LEGO, πραγματοποιεί επιστροφή στον χρόνο και κυκλοφορεί ένα σετ 2.079 κομματιών, για την συναρμολόγηση μιας γραφομηχανής.

Το νέο σετ απευθύνεται σε ενήλικες και έχει λάβει την έμπνευσή του από τον Βρετανό λάτρη των LEGO, Στιβ Γκίνες.

Υπέβαλε την ιδέα του στην πλατφόρμα ιδεών της LEGO, που δέχεται ιδέες για παιχνίδια που ονειρεύονται οι θαυμαστές των LEGO και τις βάζει σε δημόσια ψηφοφορία για να γίνουν πραγματικότητα.

Η ιδέα του Γκίνες μάζεψε 10 χιλ. ψήφους κι έτσι πρόκειται να λάβει μέρος των κερδών από τις πωλήσεις.

Σχεδιασμένο το σετ να αναπαριστά πλήρως τη λειτουργία και το στιλ της κλασσική γραφομηχανής, θα διαθέτει μια κεντρική μπάρα που θα σηκώνεται κάθε φορά που ένα πλήκτρο θα πατιέται.

Αυτή συνδέεται στον μεταφορέα που κινείται κατά μήκος της γραφομηχανής, αλλά κι ένα ρολό που μπορεί να δεχτεί αληθινό χαρτί.

“Ήθελα να δημιουργήσω κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε είχε φτιάξει η LEGO ποτέ και να δείξω ότι το καθετί μπορεί να γίνει από τουβλάκια LEGO” είπε ο Γκίνες στη συνέντευξη Τύπου.

“Πήρα μια παλιά γραφομηχανή για να κάνω την έρευνά μου και στη συνέχεια έπαιξα με τουβλακια και τον μηχανισμό, μέχρι που ήμουν ικανοποιημένος με το ντιζάιν” ανέφερε ο Γκίνες.

“Ελπίζω να φέρει τη νοσταλγία στους ενήλικες θαυμαστές σαν κι εμένα και την περιέργεια σε νεότερους φίλους της LEGO, που ίσως να μην έχουν δει ποτέ τους γραφομηχανή” λέει ο Γκίνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο Φεντερίκο Μπέγκερ, υποδιευθυντής του τμήματος μάρκετινγκ της LEGO, ανέφερε: “Για πολλούς η απόδραση από τον συνδεδεμένο κόσμο στην απλότητα μιας γραφομηχανής είναι μια παρόμοια εμπειρία του να χτίζεις με τουβλάκια LEGO”ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.