ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ινδία: Η στιγμή που τρύπα «καταπίνει» αυτοκίνητο – Το πάρκινγκ είχε χτιστεί πάνω σε πηγάδι (βίντεο)

Ινδία: Η στιγμή που τρύπα «καταπίνει» αυτοκίνητο – Το πάρκινγκ είχε χτιστεί πάνω σε πηγάδι (βίντεο)

Στην Ινδία κάτω από ένα πάρκινγκ ήταν ένα παλιό πηγάδι με αποτέλεσμα να ανοίξει μία τρύπα και να «καταπιεί» αυτοκίνητο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Γκατκομπάρ της Βομβάης την Κυριακή μετά από μέρες έντονης βροχής. Στο βίντεο που τράβηξε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, δείχνει το μπλε σκούρο όχημά του να βυθίζεται σε μία τρύπα στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη νερού που είχε σχηματιστεί από κάτω.

Οι αξιωματούχοι που κλήθηκαν στο σημείο, άντλησαν το νερό από τον χώρο στάθμευσης για να μπορέσουν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και κατάφεραν να το σηκώσουν με εκσκαφέα. «Βγάλαμε το νερό από το πηγάδι χρησιμοποιώντας αντλίες και αφού εντοπίσαμε το όχημα, το σηκώσαμε με τη βοήθεια γερανού» ανέφεραν σε δήλωση.

Ο 67χρονος δρ. Κιράν Ντόσι, του οποίου το αυτοκίνητο κατέρρευσε στο πηγάδι, είπε στο Indian Express πως η τρύπα εντοπίστηκε για πρώτη φορά στις 8:30 π.μ. από τον Μαχαντέβ Σιγκβάν, τον άνδρα που πλένει τα αυτοκίνητα όσο ζουν στο κτίριο Ρμ Νίβας. Όπως είπε: «Σήμανε συναγερμό, μετά από τον οποίο έτρεξα στο σημείο και είδα το αυτοκίνητο να βυθίζεται στο πηγάδι, Τότε τράβηξα το βίντεο».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=l2u8Xm91b20&feature=emb_logo

Ο χώρος στάθμευσης χτίστηκε πάνω σε ένα πηγάδι που παρέχει νερό στους κατοίκους του Ραμ Νίβας. Το κτίριο χτίστηκε πριν από περισσότερα από 80 χρόνια. Η πολυκατοικία είχε κλείσει το μισό πηγάδι με τσιμέντο προκειμένου να το χρησιμοποιεί ως χώρος στάθμευσης. Ο ανώτερος επιθεωρητής της αστυνομίας Ναγκράζ Μαντζρέ, είπε: «Πιστεύουμε ότι η δομή του τσιμέντου διαβρώθηκε με τα χρόνια και οι έντονες βροχοπτώσεις οδήγησαν στο συμβάν».

Υπενθυμίζεται πάντως, πως τώρα τελευταία, πολλά τέτοια περιστατικά σημειώνοντας σε όλο τον κόσμο, όπως η τρύπα μπροστά σε νοσοκομείο της Ιταλίας που κατάπιε πολλά αυτοκίνητα, αλλά και η τεράστια τρύπα που άνοιξε σε αυλή σπιτιού στη Νότια Ντακότα και αποκαλύφθηκε υπόγεια πολιτεία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.