ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε παράταση των περιορισμών για τον κορωνοϊό προσανατολίζεται η ιταλική κυβέρνηση του Μ.Ντράγκι

Σε παράταση των περιορισμών για τον κορωνοϊό προσανατολίζεται η ιταλική κυβέρνηση του Μ.Ντράγκι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα, η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι προσανατολίζεται προς την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω του κορωνοϊού.

Ενδεχομένως και έως το τέλος του τρέχοντος έτους!

Με βάση τις μέχρι τώρα αποφάσεις, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται κανονικά να λήξει στις 31 Ιουλίου. Οι εφημερίδες La Repubblica και Ιl Messaggero, όμως, γράφουν σήμερα ότι ο Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός φέρεται να θέλει να τη διατηρήσει ίσως και μέχρι τα τέλη του χρόνου.

Με τον τρόπο αυτό, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, θα μπορούσε να συνεχιστεί πιο εύκολα η όλη διαδικασία εμβολιασμού των πολιτών μέχρι το φθινόπωρο και να ελεγχθεί η πορεία των μολύνσεων (και να ληφθούν τυχόν νέα προσωρινά μέτρα πρόληψης) μετά την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί, κατά πάσα πιθανότητα, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.