ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηχηρό μήνυμα Β.Πούτιν: «Ο εμβολιασμός δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός»!

Ηχηρό μήνυμα Β.Πούτιν: «Ο εμβολιασμός δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός»!

Την ώρα που στην Ελλάδα το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή των στελεχών της ΕΜΑΚ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους και η κυβέρνηση θέλει να επιβάλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και σε άλλες κατηγορίες πολιτών ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

«Οι εργοδότες δεν έχουν το δικαίωμα να απολύσουν κάποιον που δεν έχει κάνει το εμβόλιο για ιατρικούς λόγους», τόνισε ξεκάθαρα ο Ρώσος πρόεδρος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών, οι οποίοι βρέθηκαν σε «απευθείας γραμμή» με τον Ρώσο πρόεδρο, ο τελευταίος κατέστησε σαφές πως συνεχίζει να πιστεύει ότι ο εμβολιασμός δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός.

«Δεν υποστηρίζω τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και συνεχίζω να στηρίζω αυτήν τη στάση», δήλωσε χαρακτηριστικά, ερωτηθείς για την ανάγκη εμβολιασμού των πολιτών εν μέσω έκρηξης της πανδημίας.

«Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας είναι με τη βοήθεια των εμβολιασμών. Έχουμε τέσσερα εμβόλια, είναι υψηλής τεχνολογίας, ασφαλή και αποτελεσματικά, οπότε ελπίζω να ξεπεραστούν οι δισταγμοί ορισμένων πολιτών μας», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Πούτιν αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε με Sputnik V. Κάτι που δεν είχε διαρρεύσει από το Κρεμλίνο μετά την πρώτη δόση που έκανε ο Πούτιν στις 23 Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.