Πρώην πρωταγωνιστής της Disney κατηγορείται για σεξουαλική επικοινωνία με ένα 13χρονο κορίτσι

Πρώην πρωταγωνιστής της Disney κατηγορείται για σεξουαλική επικοινωνία με ένα 13χρονο κορίτσι

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο πρώην πρωταγωνιστής της Disney, Κάιλ Μάσεϊ μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επικοινωνία με ένα ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΤΜΖ ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε στην διάσημη εφηβική σειρά «It’s So Raven», κατηγορείται ότι έστελνε φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου στην 13χρονη κοπέλα, από τον Δεκέμβριο του 2018 εώς και τον Ιανουάριο του 2019.

Η αγωγή είχε ήδη κατατεθεί εναντίον του από το 2019, όμως η έρευνα ξεκίνησε μόλις πρόσφατα. Η ταυτότητα του κοριτσιού θα παραμείνει άγνωστη, λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Ο 29χρονος έπρεπε να εμφανιστεί την Δευτέρα στο Δικαστήριο King Country Criminal Court της Ουάσινγκτον, προκειμένου να ακούσει την απόφαση του δικαστηρίου, όμως το απέφυγε.

Η απόφαση ορίζει αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων στην ανήλικη για «αποστολή πολυάριθμων σεξουαλικών μηνυμάτων, εικόνων και βίντεο μέσω Snapchat», ενώ από εδώ και στο εξής απαγορεύεται στον ηθοποιό να έρθει σε επαφή με ανήλικα παιδιά, χωρίς την παρουσία κάποιου ενήλικα. Επιπλέον, θα χρησιμοποιεί το διαδίκτυο μόνο με ένα σύστημα παρακολούθησης του υπολογιστή του, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε σεξουαλική επικοινωνία με ανήλικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.