ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγαλμα του Ultraman στην Κίνα καταρρίπτει ρεκόρ Γκίνες – Έχει ύψος 10 μέτρα και βάρος 3,8 τόνους (φωτό)

Ο Ultraman δημιουργήθηκε ως ο τίτλος μιας τηλεοπτικής σειράς του 1966

Άγαλμα του Ultraman στην Κίνα καταρρίπτει ρεκόρ Γκίνες – Έχει ύψος 10 μέτρα και βάρος 3,8 τόνους (φωτό)

Το άγαλμα του Ultraman στη Σαγκάη κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες καθώς είναι το μεγαλύτερο άγαλμα αφιερωμένο στον Ιάπωνα υπερήρωα.

Το άγαλμα στο θεματικό πάρκο Shanghai Haichang Ocean Park, έχει ύψος 10,4 μέτρα και απεικονίζει τον Ultraman με μπλε και κόκκινη στολή και την χαρακτηριστική του πόζα, όταν ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τη Γη, είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο.

Το εντυπωσιακό γλυπτό κατασκευάστηκε από ομάδα 20 ατόμων, έχει βάρος 3,8 τόνους και υποδέχεται τους επισκέπτες στο τμήμα του ψυχαγωγικού πάρκου με θέμα το σύμπαν του Ultraman.

Ο Ultraman δημιουργήθηκε ως ο τίτλος μιας τηλεοπτικής σειράς του 1966. Ο χαρακτήρας κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες τηλεοπτικές σειρές spin-off, με συνολικά 33 να ακολουθούν μετά την αρχική που προβλήθηκε από τον Ιούλιο του 1966 έως τον Απρίλιο του 1967.

Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική spin-off σειρά με τίτλο «Ultraman X» προβλήθηκε το 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.