ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αγγλία: 26χρονη είχε όγκο στον εγκέφαλο και της έλεγαν ότι έχει χαμηλό σίδηρο (φωτο)

Η Paige υπέφερε από πονοκεφάλους και πάθαινε επιληπτικές κρίσεις

Αγγλία: 26χρονη είχε όγκο στον εγκέφαλο και της έλεγαν ότι έχει χαμηλό σίδηρο (φωτο)

Η 26χρονη Paige Gouge από το Bishop’s Stortford του Hertfordshire αποκαλύπτει πώς μια λανθασμένη διάγνωση για χαμηλό σίδηρο μετατράπηκε στον εφιάλτη του καρκίνου και σε πρόγνωση για ελάχιστους μήνες ζωής.

Η Paige υπέφερε από πονοκεφάλους και πάθαινε επιληπτικές κρίσεις για αρκετές εβδομάδες. Η ζωή της ανατράπηκε πλήρως όταν τον Δεκέμβριο διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα εγκεφάλου (βαθμός IV) που της έδινε 1-1,5 χρόνο ζωής.

Ο όγκος στον αριστερό μετωπιαίο λοβό την οδήγησε στο χειρουργείο και ακολούθησαν ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και κατάψυξη των ωαρίων της. Οι γιατροί της απαγόρευσαν να οδηγεί και να σταματήσει να δουλεύει. «Ξέρω ότι με την φανταστική οικογένειά μου και τους φανταστικούς φίλους μου στο πλευρό μου μπορώ να το ξεπεράσω. Είμαι αποφασισμένη να το κάνω γι’ αυτούς» λέει σύμφωνα με την εφημερίδα Sun.

Όπως της είπαν οι γιατροί μετά το χειρουργείο αυτή η μορφή καρκίνου είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει μέσα στα δύο πρώτα χρόνια. Ο αρραβωνιαστικός της, Taylor Allen, έψαξε πού μπορεί να πάει η Paige για να θεραπευτεί από την ίδια ασθένεια που σκότωσε τον πατέρα της όταν εκείνη ήταν μόλις 6 ετών.

Το ζευγάρι βρήκε ότι μια εξειδικευμένη πρωτοποριακή θεραπεία στη Γερμανία θα ανοίξει μια δεύτερη πόρτα στη ζωή για την 26χρονη. Κοστίζει όμως 100.000 δολάρια (περίπου 93.000 ευρώ) γι’ αυτό το λόγο άνοιξαν μια σελίδα στο GoFundMe για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό.

«Η θεραπεία είναι ουσιαστικά ένα εξατομικευμένο εμβόλιο φτιαγμένο από τμήματα του όγκου μου, το οποίο θα βοηθήσει το ανοσοποιητικό μου σύστημα να αναγνωρίσει τα ξένα καρκινικά κύτταρα και να τα καταστρέψει» λέει η Paige. Και προσθέτει: «Ευτυχώς, έχω κάποιες ευνοϊκές μεταλλάξεις στον όγκο μου, που μπορούν να κάνουν τη θεραπεία αυτή ακόμη πιο αποτελεσματική, γι’ αυτό και είμαστε τόσο σίγουροι ότι αυτή είναι η καλύτερη οδός που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Ο αδελφός της Paige, Ryan Gouge, δήλωσε ότι θα τρέξει στον μαραθώνιο του Λονδίνου του χρόνου, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για τις έρευνες που γίνονται στους όγκους του εγκεφάλου. «Η Πέιτζ αυτή τη στιγμή κάνει θεραπεία και κάποιος τόσος νέος που αγωνίζεται και έχει πίστη αποτελεί έμπνευση και εγώ θα κάνω το καθήκον μου» έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.