ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ακόμα ένας αιφνίδιος θάνατος πληροφοριοδότη που μιλούσε για ελαττώματα στην παραγωγή αεροσκαφών Boeing

Πέθανε ξαφνικά την Τρίτη σε ηλικία 44 ετών από σοβαρή μόλυνση

Ακόμα ένας αιφνίδιος θάνατος πληροφοριοδότη που μιλούσε για ελαττώματα στην παραγωγή αεροσκαφών Boeing

Αιφνίδια «έφυγε» από την ζωή ακόμα ένας πληροφοριοδότης που κατηγόρησε προμηθευτή της Boeing ότι αγνόησε ελαττώματα στην παραγωγή του αεροσκάφος 737 MAX.

Είναι ο δεύτερος πληροφοριοδότης για την υπόθεση που πεθαίνει ξαφνικά.

Ο Τζόσουα Ντιν, ελεγκτής ποιότητας για τον προμηθευτή της Boeing Spirit AeroSystems πέθανε ξαφνικά την Τρίτη σε ηλικία 44 ετών από σοβαρή μόλυνση.

Είχε ανακοινώσει ότι απολύθηκε τον Απρίλιο του 2023 από την εταιρεία αφού έθεσε ερωτήματα σχετικά με το εργοστάσιο παραγωγής της Spirit AeroSystems στην πόλη Γουίτσιτα του Κάνσας.

Ο θάνατος του Ντιν επιβεβαιώθηκε από τη συντετριμμένη οικογένειά του σε δήλωσή τους στους Seattle Times.

Η μητέρα του Ντιν έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook τον περασμένο μήνα ότι ο γιος της «πάλεψε για τη ζωή του» αφού προσβλήθηκε από πνευμονία και υπέστη εγκεφαλικό μετά από λοίμωξη από Χρυσίζοντα Σταφυλόκοκκο (MRSA).

Οι Seattle Times, που ανακοίνωσαν την είδηση, τόνισαν ότι ο Ντιν ήταν «ήταν καλά στην υγεία του και διακρινόταν για τον υγιεινό τρόπο ζωής». Το MRSA είναι συνήθως ενδονοσοκομειακή λοίμωξη με περίπου 25% θνησιμότητα σε ανεπτυγμένες χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι στις αρχές Μαρτίου ο πληροφοριοδότης της Boeing Τζον Μπάρνετ βρέθηκε νεκρός. Οι αρχές της Νότιας Καρολίνας ανέφεραν ως αιτία θανάτου του 62χρονου τον αυτοπυροβολισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.