ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ακτιβίστρια διαμαρτυρήθηκε ημίγυμνη και μέσα στα… αίματα σε κατάστημα της Louis Vuitton (βίντεο)

Η 28χρονη άφησε άφωνους τους πελάτες του πολυτελούς καταστήματος στη Μελβούρνη το περασμένο Σάββατο με την εμφάνισή της

Ακτιβίστρια διαμαρτυρήθηκε ημίγυμνη και μέσα στα… αίματα σε κατάστημα της Louis Vuitton (βίντεο)

Η vegan ακτιβίστρια Τας Πίτερσον αποφάσισε να γιορτάσει την επέτειο της «πιο ισχυρής της διαμαρτυρίας της» πετώντας ξανά τα ρούχα της και καλύπτοντας το σώμα της με κόκκινη μπογιά σε ένα κατάστημα της Louis Vuitton.

Η 28χρονη άφησε άφωνους τους πελάτες του πολυτελούς καταστήματος στη Μελβούρνη το περασμένο Σάββατο με την εμφάνισή της, η οποία περιλάμβανε μόνο ένα εσώρουχο και άφθονη κόκκινη μπογιά περιχυμένη στο κορμί της.

«Η Louis Vuitton δολοφονεί αγελάδες, πρόβατα, κατσίκες, κροκόδειλους, φίδια, αλεπούδες, μινκ, πάπιες και χήνες. Σκοτώνει μικρά αρνάκια και μετατρέπει το δέρμα τους σε τζάκετ. Η Louis Vuitton έχει βάψει με αίμα τα χέρια της. Το ίδιο ισχύει και για εσάς εάν δεν είστε vegan. Οι βιομηχανίες που χρησιμοποιούν γούνα, δέρμα, μαλλί, πούπουλα και μετάξι κακοποιούν, βασανίζουν και δολοφονούν ζώα», είπε η 28χρονη στο κοινό που την κοιτούσε αποσβολωμένο. «Εάν δεν είστε vegan, είστε κακοποιητές ζώων» πρόσθεσε με έμφαση.

Τελικά, το προσωπικό ασφαλείας του καταστήματος προσέγγισε την ακτιβίστρια και της ζήτησε να αποχωρήσει. Πριν από τη διαμαρτυρία της, που ήταν ουσιαστικά αντιγραφή εκείνης που είχε πραγματοποιήσει σε κατάστημα της Louis Vuitton στο Περθ πριν από έναν χρόνο, η νεαρή γυναίκα είχε μοιραστεί στο Instagram τον ενθουσιασμό και τη νευρικότητά της.

«Θα μεταμφιεστώ για να πραγματοποιήσω μια διαμαρτυρία σήμερα μέσα σε κατάστημα της Louis Vuitton, με αφορμή την επέτειο από την πρώτη μου παρέμβαση σε μαγαζί της Louis Vuitton ακριβώς πριν ένα χρόνο… που ήταν μακράν η πιο δυνατή διαμαρτυρία μου μέχρι σήμερα. Έχω πολύ άγχος αλλά θα είναι και γ@μ@ τις ισχυρές διαμαρτυρίες», είπε η νεαρή στα social media της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.