ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αλγερία: Ο πρόεδρος Ταμπούν επιδιώκει εισδοχή στην BRICS

Πρέπει να εκπληρώνονται ορισμένα οικονομικά κριτήρια» για την εισδοχή στην BRICS και η Αλγερία πληρεί μεγάλο μέρος τους, έκρινε o Αμπντελματζίντ Ταμπούν

Αλγερία: Ο πρόεδρος Ταμπούν επιδιώκει εισδοχή στην BRICS

Ο Aλγερινός πρόεδρος Αμπντελματζίντ Ταμπούν αναφέρθηκε χθες Κυριακή το βράδυ στην πιθανότητα η χώρα του να ενταχθεί στην ομάδα BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική).

«Η BRICS μας ενδιαφέρει» καθώς «θα επέτρεπε να απομακρυνθούμε από την έλξη των δύο πόλων», είπε ο κ. Ταμπούν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε.

«Αποτελεί οικονομική και πολιτική δύναμη», επιχειρηματολόγησε.

Τόνισε πως δεν θέλει να «προκαταλάβει τις εξελίξεις», αλλά διαβεβαίωσε πως θα υπάρξουν «καλά νέα».

«Πρέπει να εκπληρώνονται ορισμένα οικονομικά κριτήρια» για την εισδοχή στην BRICS και η Αλγερία πληρεί μεγάλο μέρος τους, έκρινε.

Ο πρόεδρος Ταμπούν έλαβε μέρος στα τέλη Ιουνίου στη σύνοδο κορυφής της BRICS που έγινε ψηφιακά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφέρθηκε στην «προσέγγιση της Αλγερίας για την επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί νέα οικονομική τάξη όπου θα κυριαρχούν η ισοτιμία και η δικαιοσύνη μεταξύ των χωρών», κατά το αλγερινό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων APS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.