ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλβανία: Απίστευτο ξύλο σε αγώνα μποξ – Έδειραν Κολομβιανό αθλητή επειδή… κέρδιζε! (βίντεο)

Ο Αλβανός αθλητής προσπάθησε να τον προστατέψει μέσα στο χάος

Αλβανία: Απίστευτο ξύλο σε αγώνα μποξ – Έδειραν Κολομβιανό αθλητή επειδή… κέρδιζε! (βίντεο)

Το ξύλο του «αιώνα» έπεσε σε αγώνα μποξ στην Αλβανία, όπου ο Κολομβιανός πυγμάχος Placido Ramirez επικράτησε του Denis Nurja, ωστόσο η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Αλβανός αθλητής έδειξε να τραυματίζεται στο πόδι και δευτερόλεπτα αργότερα πήγε προς την γωνία του για να λάβει ιατρική βοήθεια.

Ο διαιτητής, ωστόσο δεν διέκοψε την αναμέτρηση με τον αγώνα να συνεχίζεται κανονικά.

Ο Nurja πλησίασε τον Ramirez νομίζοντας πως υπάρχει διακοπή λόγω του προβλήματός του, ο Κολομβιανός είχε… διαφορετική άποψη και με ένα αριστερό κροσέ ξάπλωσε τον Αλβανό στο ρινγκ με knock down.

Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με το κοινό να μπαίνει μέσα, να επιτίθεται στον Ramirez, ο οποίος έλαβε την προστασία του Nurja.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.