ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αλβανός μαφιόζος το «μεγάλο κεφάλι» πίσω από τη διακίνηση παράνομων μεταναστών στο στενό της Μάγχης

Ο άνδρας συνελήφθη λίγο μετά τη συνέντευξη & απελευθερώθηκε το επόμενο πρωί

Αλβανός μαφιόζος το «μεγάλο κεφάλι» πίσω από τη διακίνηση παράνομων μεταναστών στο στενό της Μάγχης

«Χρυσές δουλειές» φαίνεται πως κάνει Αλβανός μαφιόζος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το δίκτυο διακίνησης παράνομων μεταναστών στο κανάλι της Μάγχης, ανάμεσα στη Γαλλία και τη Βρετανία.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, το «χρυσό λιοντάρι» – όπως τον αποκαλούν «στην πιάτσα» -, βγάζει 1 εκατομμύριο λίρες την εβδομάδα, στέλνοντας παράνομους μετανάστες στη Βρετανία με λέμβους.

62787253-11248655-image-a-56_1664140294429

Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας κατάφεραν να προσεγγίσουν τον Αλβανό λαθρέμπορο λίγο πριν συλληφθεί παριστάνοντας τους πελάτες.

Ο ίδιος τους είπε ότι ήθελε 4.500 λίρες από το καθένα για να τους περάσει απέναντι στη Βρετανία από τη Γαλλία και υποσχέθηκε ότι οι βρετανικές αρχές θα τους έδιναν φαγητό, κουβέρτες και ό,τι χρειάζονταν πριν τους βάλουν σε ένα ξενοδοχείο. «Μετά από αυτό, μπορείτε να πάτε όπου θέλετε», τους είπε.

Τελικά, λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία, για να… απελευθερωθεί το αμέσως επόμενο πρωί!

Την ίδια ώρα, μέλη του Βρετανικού Κοινοβουλίου ζητούν επείγουσα δράση για να «συντριβούν» τα δίκτυα λαθρεμπορίας ανθρώπων που βγάζουν εκατομμύρια λίρες από τις επικίνδυνες διελεύσεις της Μάγχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 32.000 παράνομοι μετανάστες έχουν διασχίσει τη Μάγχη με μικρά σκάφη μέχρι στιγμής φέτος, αριθμός μεγαλύτερος όσων κατάφεραν να περάσουν ολόκληρο το 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.