ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Αμερικανοί αξιωματούχοι εγκαλούν τον Τ.Μπάιντεν για fake news υπέρ του Ισραήλ

«Μοιράστηκε ψευδείς πληροφορίες για τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ», τονίζουν χαρακτηριστικά

Αμερικανοί αξιωματούχοι εγκαλούν τον Τ.Μπάιντεν για fake news υπέρ του Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, βρίσκεται στο στόχαστρο Αμερικανών αξιωματούχων σχετικά με τη στάση που έχει τηρήσει στον πόλεμο ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς. 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εγκαλείται από 100 διπλωμάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης (USAID) για fake news υπέρ του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Axios, η δήλωση υπογράφεται από 100 διπλωμάτες και αναφέρει ότι το Ισραήλ διέπραξε «εγκλήματα πολέμου» στην Γάζα.

Στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Μπάιντεν, στις 10 Οκτωβρίου, «μοιράστηκε ψευδείς πληροφορίες για τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ» και τον καλούν να αμφισβητήσει περισσότερο τις ενέργειες του Ισραήλ.

Η εν λόγω δήλωση υποβλήθηκε στο γραφείο πολιτικής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με την οποία ζητείται από τις ΗΠΑ να εργαστούν για την απελευθέρωση των κρατουμένων από το Ισραήλ και την Χαμάς, σημειώνοντας ότι χιλιάδες Παλαιστίνιοι κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, σχολίασε ότι ο Άντονι Μπλίνκεν ενθάρρυνε ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις να εκφράσουν τις σκέψεις τους και δήλωσε πως «θα λάβει υπόψιν του τις συμβουλές και τελικά θα κάνει αυτό που θεωρεί ότι είναι η καλύτερη απόφαση, και θα παρουσιάσει τις συστάσεις του στον πρόεδρο για το τι πρέπει να κάνουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.