ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αμερικανός ογκολόγος: Πιθανή η συσχέτιση της ασθένειας της Κέιτ Μίντλετον με το εμβόλιο COVID-19

Τι είχε αναρτήσει στις 15 Μαρτίου

Αμερικανός ογκολόγος: Πιθανή η συσχέτιση  της ασθένειας της Κέιτ Μίντλετον με το εμβόλιο COVID-19

Ένας από τους κορυφαίους ογκολόγους των ΗΠΑ       Ο Δρ. William Makis είχε αναφέρει στις 15 Μαρτίου, πριν δηλαδή της επίσημη ανακοίνωση για την ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον, ότι ήταν πολύ πιθανό αυτή να σχετιζόταν με το εμβόλιο COVID-19 που είχε κάνει.

Πιο ειδικά είχε αναφέρει ο γιατρός:

«Εάν η Κέιτ είχε μια επείγουσα ιατρική περίθαλψη στις 28 Δεκεμβρίου που ήταν κοιλιακού χαρακτήρα, δεν θα είχε κάνει μια «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά» 20 ημέρες αργότερα, στις 16 Ιανουαρίου 2024.

Συνήθως, μια επείγουσα ιατρική περίθαλψη στην κοιλιακή χώρα (που απαιτεί ασθενοφόρο) οδηγεί σε χειρουργική επέμβαση αμέσως.

Όχι 20 μέρες μετά. Ωστόσο, εάν η Kate Middleton έχει όντως πάθει κάτι εξαιτίας του εμβολίου COVID-19, η πιο πιθανή επιπλοκή που θα είχε υποστεί μετά από μια «ιατρική έκτακτη ανάγκη» ή μια χειρουργική επέμβαση οποιουδήποτε είδους, θα ήταν οι θρόμβοι αίματος ή ένα εγκεφαλικό, για παράδειγμα.

Έχω γράψει αρκετά άρθρα σχετικά με τους κινδύνους των εμβολιασμένων με COVID-19 να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις (ακόμη και μικρές επεμβάσεις) – λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου δυνητικά θανατηφόρων επιπλοκών (συνηθέστερα θρόμβοι αίματος – εγκεφαλικά επεισόδια, πνευμονικές εμβολές και περιστασιακά αιμορραγίες).

Το 65% των τραυματισμένων από το εμβόλιο COVID-19 είναι γυναίκες (σύμφωνα με τον ΠΟΥ) Στο ηλικιακό εύρος της, οι θρόμβοι αίματος είναι από τους πιο συνηθισμένους τραυματισμούς από το εμβόλιο COVID-19 που οδηγούν σε αναπηρία ή θάνατο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.