ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανοίγει σήμερα η διαθήκη του Σ.Μπερλουσκόνι παρουσία των πέντε παιδιών του

Ένα από τα βασικά ερωτήματα είναι ποιος θα αναλάβει τον έλεγχο των εταιρειών που δημιούργησε ο «Καβαλιέρε»

Ανοίγει σήμερα η διαθήκη του Σ.Μπερλουσκόνι παρουσία των πέντε παιδιών του

Η διαθήκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανοίγει σήμερα, όπως είχαν συμφωνήσει τα πέντε παιδιά του, με τον συμβολαιογράφο, να έχει καλέσει όλη την οικογένεια για την περίσταση.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera το περιεχόμενο της διαθήκης του Μπερλουσκόνι, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 12 Ιουνίου, ενδεχομένως να ανακοινωθεί «όταν θα είναι κλειστές οι αγορές, επομένως μετά τις 17:30 ώρα Ιταλίας», ενώ η οικονομική εφημερίδα Il Sole24Ore αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κοινοποιηθεί αύριο, 6 Ιουλίου.

O συμβολαιογράφος, Ατίλιο Ροβέντα, περιμένει τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι σήμερα για να τους ανακοινώσει τι και σε ποιον αφήνει ο πατέρας τους από την τεράστια περιουσία του των άνω των πέντε δισ. ευρώ.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα είναι ποιος θα αναλάβει τον ουσιαστικό έλεγχο των εταιρειών που δημιούργησε ο καβαλιέρε, το σύνολο των μετοχών του οποίων ελέγχει η εταιρεία επενδύσεων Fininvest στο Μιλάνο.

Θα μοιραστούν οι μετοχές σε απολύτως ίσα ποσοστά ανάμεσα στα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι ή θα ευνοηθούν η πρωτότοκη κόρη του, Μαρίνα, και ο μεγαλύτερος γιος του, Πιέρ Σίλβιο, που εργάζονταν εδώ και 20 χρόνια με τον «Μίστερ Τιβί»;

Πιερ Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Απόλυτη σύμπνοια ανάμεσα στα αδέλφια»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πιερ Σίλβιο τόνισε κατά την παρουσίαση των τηλεοπτικών προγραμμάτων της Mediaset ότι «μεταξύ των αδελφών υπάρχει απόλυτη ενότητα» «Δεν είναι ότι θέλουμε να δώσουμε την εντύπωση σύμπνοιας, υπάρχει η ενότητα», είπε απαντώντας στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για τυχόν αλλαγές στην ισορροπία εντός των εταιρειών της οικογένειας υπό το φως του επικείμενου ανοίγματος της διαθήκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.