ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ανώτατο στέλεχος της Credit Suisse έχει βραβευτεί ως γυναίκα! (φωτό)

Ο Philip Bunce μερικές φορές πηγαίνει στη δουλειά με περούκα και γυναικεία ρούχα!

Ανώτατο στέλεχος της Credit Suisse έχει βραβευτεί ως γυναίκα! (φωτό)

Ο Pips Bunce, ανώτερη διευθύντρια της Credit Suisse “ρευστού φύλου” βραβεύτηκε με μια θέση στη λίστα με τις 100 καλύτερες γυναίκες στις επιχειρήσεις.

Ο Philip Bunce, ο οποίος είναι γνωστό ότι μερικές φορές πηγαίνει στη δουλειά με περούκα και γυναικεία ρούχα, συμπεριλήφθηκε στη λίστα των Financial Times & HERoes Champions of Women in Business, μια ετήσια κατάταξη 100 «ηγετών εταιρειών που υποστηρίζουν τις γυναίκες στις επιχειρήσεις».

Γνωστός ως Pips Bunce, ο διευθυντής που είναι επικεφαλής των παγκόσμιων αγορών της Credit Suisse, ήρθε 32ος στη λίστα των FT με τις 100 γυναίκες πρωταθλήτριες επιχειρήσεων.

Μετά την παραλαβή του βραβείου είπε σε μια δήλωση: «Αισθάνομαι πραγματικά τιμή και ταπεινότητα από αυτό το βραβείο και είμαι περήφανος για την πρόοδο που σημειώνουμε προς όλες τις μορφές ποικιλομορφίας και ισότητας των φύλων».

Η Credit Suisse δημοσίευσε σχετικό μήνυμα στο Twitter: «Συγχαρητήρια στην Pips Bunce που περιλήφθηκε στη λίστα με τις 100 κορυφαίες γυναίκες στελέχη στο 2018 @HeroesinB & @FT πρωταθλητής του #WomeninBusiness #FTHERoes18»

Όλοι στη λίστα υποδεικνύονται από συναδέλφους και συναδέλφισσες στον τόπο εργασίας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.