ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτη ουκρανική βαρβαρότητα στην Αυστρία: «Σακάτεψαν» στο ξύλο πολίτες για θέση παρκαρίσματος!(βίντεο)

Τους έσερναν σαν τσουβάλι!

Απίστευτη ουκρανική βαρβαρότητα στην Αυστρία: «Σακάτεψαν» στο ξύλο πολίτες για θέση παρκαρίσματος!(βίντεο)

Το βίντεο δείχνει έναν άγριο ξυλοδαρμό δύο αυστριακών πολιτών, ο ένας είναι οδηγός ταξί. Δράστες φέρονται να είναι Ουκρανοί οι οποίοι είχαν παρκάρει τα πολυτελή τους τζιπ σε χώρο στάθμευσης ταξί.

Μόλις τους έγινε παρατήρηση ότι έπρεπε να μετακινήσουν τα αυτοκίνητα τους, επιτέθηκαν στους δύο αυστριακούς και κυριολεκτικά τους σακάτεψαν στο ξύλο.

Στο τέλος ο ένας σέρνει κυριολεκτικά σαν τσουβάλι τον πολίτη που έχει αφήσει αναίσθητο από τα χτυπήματα, προκειμένου να μπορεί να φύγει με το τζιπ του.

Και τα δύο οχήματα είχαν ουκρανικές πινακίδες.

Με τόση μαγκιά, γιατί την κοπάνησαν από τη χώρα τους που βρίσκεται σε πόλεμο;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.