ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απίστευτο: Άνδρας «Spider-man» πηδάει σε ταράτσες πολυώροφου κτιρίου στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Απίστευτο: Άνδρας «Spider-man» πηδάει σε ταράτσες πολυώροφου κτιρίου στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Έναν…Σπάιντερμαν της πραγματικής ζωής, που πηδούσε με άνεση στις τέντες ενός πολυώροφου κτηρίου εντόπισαν κάτοικοι της Νέας Υόρκης, με το σχετικό βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας ίλιγγο στους θεατές.

Τον άντρα κατέγραψε μεταξύ άλλων και ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης Erik Ljung.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, βλέπει κανείς τον «Σπάιντερμαν» ντυμένο με επίσημο κοστούμι να πηδά από τέντα σε τέντα σε ένα πανήψυλο κτήριο του Financial District, προτού αρχίσει να σκαρφαλώνει σε ένα παράθυρο.

«Συνήθως, ένα παιδί στην εφηβεία κάνει τέτοια πράγματα», ακούγεται ένας άνδρας να λέει στο βίντεο.

«Ναι, αλλά είναι ένας μεγαλύτερος τύπος που φοράει κοστούμι», απαντά ένας άλλος.

Ευτυχώς, ο άνδρας δεν τραυματίστηκε. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες διερωτάται αν ο άνδρας είναι φύλακας ασφαλείας, ενώ ένας άλλος παρομοιάζει το κατόρθωμα με το παρκούρ. «Νέα Υόρκη, μωρό μου», σχολιάζουν κάποιοι άλλοι.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.