ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Απίστευτο περιστατικό στη Φλόριντα: Αρκούδα με τρία πόδια έκανε «ντου» σε σπίτι και έκλεψε ενεργειακά ποτά

«Θεέ μου, υπάρχει μια αρκούδα στην αυλή μας»

Απίστευτο περιστατικό στη Φλόριντα: Αρκούδα με τρία πόδια έκανε «ντου» σε σπίτι και έκλεψε ενεργειακά ποτά

Αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε ένας 13χρονος από τη Φλόριντα ο οποίος είδε μια αρκούδα να εισβάλει στο σπίτι του.

Ο Joseph Diglio κατέγραψε όλο το περιστατικό στην κάμερα, με τον ενθουσιασμό του να είναι αισθητός. «Θεέ μου. Δεν έχω βρεθεί ποτέ τόσο κοντά σε αρκούδα», αναφώνησε στο βίντεο. «Θεέ μου, υπάρχει μια αρκούδα στην αυλή μας».

@nbcnews

A #Florida 13-year-old caught a three-legged bear, known to neighbors as Tripod, breaking into his family’s screened-in patio area and snatching a few drinks from the fridge.

♬ original sound – nbcnews

Το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο NBC6, έσπευσε να αναφερθεί στο περιστατικό, επισκεπτόμενο το σπίτι του Diglio, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει μια μεγάλη τρύπα στο παραβάν της βεράντας που είχε δημιουργήσει η αρκούδα για να αποκτήσει πρόσβαση.

Μόλις μπήκε μέσα, η αρκούδα πήγε στο εξωτερικό ψυγείο και πήρε δύο ενεργειακά ποτά επιλέγοντας συγκεκριμένα τις γεύσεις μάνγκο και φράουλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και η ικανότητα της αρκούδας να ανοίξει το ψυγείο μπορεί να θεωρηθεί εντυπωσιακή, δικαιολογημένα προκάλεσε ανησυχίες στον Joseph Diglio και την οικογένειά του, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι και κάπως μπερδεμένοι από αυτή την αξέχαστη συνάντηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.