Απίστευτο περιστατικό στη Μαλαισία: 71χρονος πήγε για μια αναφορά στην αστυνομία – Του είπαν ότι είναι νεκρός!

Ο Low Choo Choon είχε καταγραφεί στα αρχεία της αστυνομίας ως νεκρός

Απίστευτο περιστατικό στη Μαλαισία: 71χρονος πήγε για μια αναφορά στην αστυνομία – Του είπαν ότι είναι νεκρός!

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στη Μαλαισία με πρωταγωνιστή έναν 71χρονο. Ο Low Choo Choon πήγε στο αστυνομικό τμήμα να υποβάλλει μια αναφορά με το όνομά του, ωστόσο εκεί τον ενημέρωσαν ότι είχε καταγραφεί στα αρχεία ως νεκρός!

Ο 71χρονος, ο οποίος είναι οδηγός φορτηγού σε γραφείο τελετών στην Μαλαισία, ήθελε να μεταφέρει το όνομα ενός νεκρού σε οικογενειακό τάφο, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει τα δικαιολογητικά για τον τάφο και έτσι υπέβαλλε μια σχετική αναφορά στην αστυνομία.

Τότε ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει στην παραπάνω διαδικασία διότι είχε καταγραφεί ο ίδιος ως νεκρός στα αρχεία της αστυνομίας. Τον συμβούλεψαν να απευθυνθεί στο Εθνικό Τμήμα Μητρώου όταν ανακάλυψε τι είχε συμβεί τον Ιανουάριο.

Παρόλα αυτά, η κατάσταση του «θανάτου» του δεν έχει ακόμη διορθωθεί, με τον ίδιο να λέει: «Εργάζομαι σε γραφείο τελετών τόσα χρόνια, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα με είχαν καταγράψει νεκρό».

Μάλιστα, ο Choon όλο αυτό το διάστημα έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, όταν καλείται να ανανεώσει κάποια επίσημα έγγραφα.

Για παράδειγμα φέτος δυσκολεύτηκε να βάλει τα τέλη κυκλοφορίας του, αλλά στο τέλος κατάφερε να πείσει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών να του δώσει παράταση για 18 μήνες. Επίσης, τον επόμενο μήνα λήγει η άδεια οδήγησης και αυτό μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά του, αφού είναι οδηγός.

Ο 71χρονος λόγω αυτού του προβλήματος δεν κατάφερε να ψηφίσει στις πολιτειακές εκλογές, ενώ ανησυχεί μήπως «παγώσουν» ο τραπεζικός του λογαριασμός και τα περιουσιακά του στοιχεία. «

Ζητώ από το Εθνικό Τμήμα Μητρώου να επιταχύνει την ενεργοποίηση της ταυτότητάς μου. Βαρέθηκα με αυτό το μπλέξιμο, είμαι αρκετά μεγάλος για να πηγαινοέρχομαι στις αρμόδιες υπηρεσίες», ανέφερε με την υπόθεσή του να φτάνει στο τέλος της από την ημέρα που πήρε δημόσιες διαστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.