ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτο περιστατικό στην Αυστραλία: Άνδρας έριξε λάσο σε ακυβέρνητο σκάφος που έκανε σβούρες (βίντεο)

Με κάθε τράβηγμα, η βάρκα πλησίαζε όλο και πιο κοντά στην ακτή, και ένα σιωπηλό πλήθος παρακολουθούσε με δέος

Απίστευτο περιστατικό στην Αυστραλία: Άνδρας έριξε λάσο σε ακυβέρνητο σκάφος που έκανε σβούρες (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις ακτές της Tallebudgera, στην Αυστραλία, όπου ένας άνδρας έριξε ένα λάσο σε ένα ακυβέρνητο σκάφος που έκανε σβούρες.

Με κάθε τράβηγμα, η βάρκα πλησίαζε όλο και πιο κοντά στην ακτή, και ένα σιωπηλό πλήθος παρακολουθούσε με δέος. Τελικά, όταν η βάρκα άγγιξε την ακτή, ξέσπασε μια συλλογική ζητωκραυγή από τους θεατές. Ο «καουμπόι της παραλίας» είχε «τιθασεύσει» το σκάφος, το έθεσε υπό έλεγχο και αποκατέστησε την τάξη στα ήρεμα νερά της Tallebudgera.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.