ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Όταν το Made in China συναντά το Made in Turkey: Πήγε για πλαστική στήθους και της έβαλαν το στήθος ανάποδα! (φωτό)

Απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία όπου τρέχουν όλοι για πλαστικές!

Όταν το Made in China συναντά το Made in Turkey: Πήγε για πλαστική στήθους και της έβαλαν το στήθος ανάποδα! (φωτό)

«Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη» 53χρονη Βρετανίδα, όταν αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό της και την εμφάνισή της.

Μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, αποφάσισε να προχωρήσει σε πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να επανέλθει άμεσα το σώμα της, τόσο στο στήθος της, όσο και στα χέρια της.

Δεν επέλεξε να πάει στην χώρα της, αλλά να ταξιδέψει στην Τουρκία, όπου ανθίζει η αγορά των πλαστικών επεμβάσεων κάθε είδους, μιας και οι τιμές τους είναι στο 1/3 σε σχέση με άλλες χώρες.

Είναι ενδεικτικό πως μια βόλτα να κάνεις στην πολυσύχναστη πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη θα δεις «μπαταρισμένους» σε μύτη και κεφάλι (από την εμφύτευση μαλλιών) τόσο που απορείς αν πληρώνουν ή τις κάνουν τσάμπα.

Η Σαμάνθα Κέι ξεκίνησε κι αυτή την έρευνα τιμών και κατέληξε στην Τουρκία, όπου η τιμή για τις δύο αυτές πλαστικές (στήθος και μπράτσα) ήταν η μισή σε σχέση με τη Βρετανία.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν κωμικοτραγικό!

Οι χειρουργοί στην επέμβαση μάλλον είχαν πιεί, μάλλον δεν έβλεπαν από τις πολλές επεμβάσεις… μάλλον κάτι δεν κατάλαβαν καλά! 

Είχε δύο εμφυτεύματα ψηλά, αλλά οι θηλές της και το χαλαρό δέρμα μου κρέμονταν σαν μαστοί από κάτω.

Η ίδια εξομολογείται το δράμα της, αλλά μάλλον αργά!

«Στο Ηνωμένο Βασίλειο η επέμβαση αυτή κόστιζε περίπου 8.000 λίρες, αλλά στην Τουρκία θα ήταν η μισή τιμή. Ξόδεψα ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο για χειρουργούς, κάνοντας έρευνα, διαβάζοντας μαρτυρίες και κριτικές. Δεν πίστευα ότι έπαιρνα κάποια ρίσκο.

Πέταξα στην Τουρκία με τον σύζυγό μου John και συνάντησα τον χειρουργό που είχα επιλέξει.

Φαινόταν επαγγελματίας, αλλά όταν του είπα ότι ήθελα ένα cup C, είπε ότι ήταν πολύ μεγάλο και ότι θα μου έφτιαχνε cup B. Με ανησύχησε ο τρόπος του, αλλά θεώρησα ότι ήταν το γλωσσικό εμπόδιο στη μέση».

Το πακέτο της Σαμάνθα περιελάμβανε διαμονή στο ξενοδοχείο πριν και μετά τις επεμβάσεις.

«Όταν συνήλθα μετά την επέμβαση, ήμουν στο κρεβάτι και με επίδεσμο.

Προσπάθησα να γυρίσω πλευρά, αλλά ίδρωσα από την αγωνία μου. Με το ζόρι άντεχα τον πόνο. Υποτίθεται ότι θα έλεγχαν τις ζωτικές ενδείξεις μου όλη τη νύχτα, αλλά δεν ήρθε κανείς».

Επτά ημέρες αργότερα η Σαμάνθα επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ο πόνος συνεχίστηκε και τρομοκρατήθηκα όταν έβγαλα τους επιδέσμους μου.

Είχα δύο εμφυτεύματα ψηλά, αλλά οι θηλές μου και το χαλαρό δέρμα μου κρέμονταν σαν μαστοί από κάτω. Τα είχαν κάνει τελείως μαντάρα στην επέμβαση.

Τους επόμενους μήνες το στήθος μου χειροτέρεψε. Το ένα στήθος ήταν πάνω, το άλλο κάτω. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχα κάνει».

Ευτυχώς, η Σαμάνθα είχε ιατρική ασφάλιση και της δόθηκε αποζημίωση 2.000 λιρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο μήνα κατάφερε να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να βρει έναν χειρουργό στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φτιάξει το στήθος της. Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται σε 8.500 λίρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.