ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βράζει» η Αμερική μετά το μακελειό στο Τέξας: «Τράβηξε» όπλο σε live μετάδοση

Συνεχίζεται η μανία με την επίδειξη όπλων στην Αμερική και αυτή την φορά σε Live μετάδοση στο Τέξας.

«Βράζει» η Αμερική μετά το μακελειό στο Τέξας: «Τράβηξε» όπλο σε live μετάδοση

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με την οπλοκατοχή στην Αμερική καθώς όπως φαίνεται, ο καθένας έχει στην κατοχή του ένα όπλο και κάνει επίδειξη αυτού και εν συνεχεία δυστυχώς το χρησιμοποιεί και με όποιον τρόπο θέλει.

Το κανάλι Fox 32 Chicago βρισκόταν σε live μετάδοση στη γειτονιά River North του Σικάγο και μιλούσε για την οπλοκατοχή και τη βία από τα όπλα στην πόλη, όταν ένας άντρας εισέβαλλε στο πλάνο και έβγαλε όπλο. Σημάδευε με αυτό την κάμερα και στη συνέχεια προχώρησε πίσω από τη δημοσιογράφο , η οποία βρέθηκε σε κατάσταση σοκ.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 7 το πρωί της Τετάρτης (25/7), στη γωνία των Clark και Hubbard. Ο άντρας που έκανε επίδειξη του όπλου , υπολογίζεται γύρω στα 25 έτη, στη συνέχεια απομακρύνθηκε, με ανα χείρας το όπλο του και χοροπηδούσε σαν σε μια επίδειξη δύναμης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δημοσιογράφος του Fox ανέφερε για την αύξηση της εγκληματικότητας στο Σικάγο, πως σχετίζεται με τα όπλα, όπου τα περιστατικά πυροβολισμών έχουν αυξηθεί κατά 66% από το 2019 έως το 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.