Έσπασε εκατοντάδες μπουκάλια κρασί

«Λαμπόγυαλο» τα έκανε μια υπάλληλος σούπερ μάρκετ μόλις έμαθε ότι απολύθηκε. Η οργή της ήταν τέτοια που έσπασε εκατοντάδες μπουκάλια κρασί!

Η Εβελίν Ρολντάν απολύθηκε από τη δουλειά της στο σούπερ μάρκετ Polo στην πόλη Ραφαέλα της Αργεντινής τη Δευτέρα. Μάλιστα, η συζήτηση με τα αφεντικά της ήταν τόσο έντονη, που χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία. Ωστόσο, η ίδια, έξαλλη με την απόλυσή της, πήγε στον διάδρομο με τα κρασιά και άρχισε να τα πετάει στο πάτωμα, όπως κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. Αργότερα συνελήφθη.

Γιατί τα έσπασε όλα μέσα στο σούπερ μάρκετ

Η υπάλληλος υπερασπίστηκε τις ενέργειές της, καθώς ήταν υπό «κατάσταση οργής» και ισχυρίστηκε ότι το βίντεο – το οποίο έχει διάρκεια μόλις 8 δευτερόλεπτα- δεν αποκαλύπτει τα πάντα, σύμφωνα με δήλωση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ρολντάν δήλωσε ότι έχασε την ψυχραιμία της και βανδάλισε το σούπερ μάρκετ λόγω της σκληρής μεταχείρισης από τα αφεντικά της. Όπως ανέφερε «τυφλώθηκε από θυμό, οργή για τις αδικίες που βίωσε, αποδεχόμενη την κακομεταχείριση, τις προκλήσεις, το να την υποτιμούν, ακόμα και τα ‘χαστούκια’ ή τις προσβολές, από φόβο μην χάσει τη δουλειά της». Η Ρολντάν πρόσθεσε ότι ένας από τους ιδιοκτήτες «την απέλυσε, χωρίς αιτιολόγηση».

Παραδέχτηκε ωστόσο, πως έκανε σαφώς λάθος που προκάλεσε όλη αυτή τη ζημιά, και πρόσθεσε: «Ήμουν καλή υπάλληλος, με σεβασμό, πάντα διαθέσιμη είτε για το σκούπισμα των δαπέδων είτε για το κόψιμο των αλλαντικών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, υποσχέθηκε να κινηθεί νομικά εναντίον των εργοδοτών της. «Οι αδικίες μερικές φορές, δεν φαίνονται από την άλλη πλευρά, και όλα αυτά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ξέσπασμά μου. Προς το παρόν, ήθελα ο κόσμος που είδε το βίντεο και εξέφρασε την γνώμη του χωρίς να γνωρίζει τι είχε προηγηθεί, να μάθει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα πίσω από ένα τέτοιο ξέσπασμα».