ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυστραλία: Η στιγμή που κεραυνός χτύπησε ένα παιδάκι στη θάλασσα (βίντεο)

Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Αυστραλία: Η στιγμή που κεραυνός χτύπησε ένα παιδάκι στη θάλασσα (βίντεο)

Μια οικογένεια Βρετανών έζησε στιγμές θρίλερ στην Αυστραλία, όταν κατά την διάρκεια των διακοπών και ενώ κολυμπούσαν στο Barrack Point του Shellharbour, χτύπησε τον έναν γιο τους κεραυνός.

Το αγόρι, που πιστεύεται ότι είναι οκτώ ετών, χτυπήθηκε από τον κεραυνό στο στήθος, το απόγευμα της Πέμπτης (26/), στην παραλία της Νέας Νότιας Ουαλίας, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο, φαίνεται το αγόρι να βγαίνει από το νερό με τους γονείς και τον μικρότερο αδερφό του.

Λίγες στιγμές αργότερα το χτυπάει ξαφνικά κεραυνός και πέφτει στη θάλασσα.

Οι γονείς έβγαλαν το αγόρι γρήγορα στην παραλία, όπου κλήθηκε ασθενοφόρο και έγινε επιτόπια ανάνηψη του μικρού. Το παιδί είχε επίσης εγκαύματα στο στήθος του, τα οποία αντιμετωπίστηκαν επί τόπου από τους νοσηλευτές.

«Ήταν σαν ένα σοκ. Ηρθε από το πουθενά και κανείς δεν γνώριζε τι συνέβη», είπε στο 9News ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι αρχές υπενθυμίζουν ότι όταν ξεσπούν καταιγίδες δεν είναι ασφαλής η παραμονή στην θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.