ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Τρόμο προκαλεί βίντεο που δείχνει τρεις εφήβους να κάθονται στη κορυφή πολυκατοικίας 37 ορόφων

Αυτόπτης μάρτυρας από διπλανό κτίριο βιντεοσκόπησε το περιστατικό

Αυστραλία: Τρόμο προκαλεί βίντεο που δείχνει τρεις εφήβους να κάθονται στη κορυφή πολυκατοικίας 37 ορόφων

Τρόμο προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τρεις νεαρούς να κάθονται στο πρεβάζι ενός κτιρίου 37 ορόφων στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

Το περβάζι, ακριβώς πάνω από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος, βρίσκεται στο πλάι ενός κοινόχρηστου χώρου στον τελευταίο όροφο.

Αυτόπτης μάρτυρας από διπλανό κτίριο βιντεοσκόπησε το περιστατικό το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

«Πάθαμε σοκ όταν είδαμε τα τρία αγόρια να κάθονται στο πρεβάζι 37 ορόφους πάνω από το έδαφος. Δεν φαινόταν να υπάρχει καμία περίφραξη ασφαλείας που να τους προστατεύει. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας».

Ένα από τα αγόρια φοράει ένα σακίδιο πλάτης και φαίνεται να σκύβει προς τα εμπρός για να κοιτάξει κάτω στο έδαφος. Τα άλλα δύο φαίνονται να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους καθώς κάθονται στο περβάζι.

Το Κουίνσλαντ έχει δει μια σειρά από τραγικούς θανάτους από πτώσεις μπαλκονιών τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων αρκετών κατά τη διάρκεια των εορτασμών Schoolies στο Gold Coast. Ο Charlie Scott, 18 ετών, από τη Μελβούρνη σκοτώθηκε όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου Hilton στο Surfers Paradise το 2019.

Την προηγούμενη χρονιά, ο 18χρονος φοιτητής του Σίδνεϊ Hamish Bidgood έπεσε από τα διαμερίσματα Surf Regency.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και το 2012, η Isabelle Colman, 17 ετών, από το Μπρισμπέιν, έπεσε από το κτίριο τρία του συγκροτήματος Chevron Renaissance.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.