ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το μήνυμα του πρίγκιπα Χάρι και της Μ.Μαρκλ στην Κ.Μίντλετον

Ελπίζουν ότι η Κέιτ Μίντλετον και η οικογένειά τους θα μπορέσουν να το περάσουν ιδιωτικά

Αυτό είναι το μήνυμα του πρίγκιπα Χάρι και της Μ.Μαρκλ στην Κ.Μίντλετον

Λίγη ώρα μετά το άκουσμα της είδησης ότι η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν το δικό τους μήνυμα στήριξης.

Συγκεκριμένα, ελπίζουν ότι η Κέιτ Μίντλετον και η οικογένειά τους θα μπορέσουν να το περάσουν ιδιωτικά.

Αναλυτικά το μήνυμα τους:

«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη».

Θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση και ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς Μίντλετον, ανεβάζοντας μια συγκινητική φωτογραφία τους από όταν ήταν και οι δυο τους παιδιά και στέλνοντας το δικό του μήνυμα συμπαράστασης.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια, σκαρφαλώσαμε πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα ανεβούμε και αυτό μαζί σου» έγραψε χαρακτηριστικά ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον.

Aξίζει να αναφερθεί  για το χρονικό πως στις 5 Φεβρουαρίου, έγινε γνωστό πως ο Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη και ότι άρχισε την κατάλληλη θεραπεία, που θα τον κρατούσε μακριά από τα καθήκοντά του.

Πέρασε αρκετός καιρός, με τις θεωρίες συνομωσίας ολοένα και να πληθαίνουν για το τι μπορεί να συμβαίνει με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Στις 4 Μαρτίου η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ έδειχνε την Κέιτ στο Παλάτι του Ουίνδσορ ως συνεπιβάτη σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της, Κάρολ. Το πρόσωπο ήταν φουσκωμένο και φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά – αφορμή όλα αυτά για περισσότερες θεωρίες.

πως στις 10 Μαρτίου, το παλάτι του Κένσινγκτον κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ μετά την επέμβαση. Πόζαρε με τα παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας. Η φωτογραφία όμως φάνηκε «πειραγμένη» γεγονός που «φούντωσαν» τις όποιες θεωρίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, φτάσαμε στο σήμερα στις 22 Μαρτίου όπου η Μίντλεντον γνωστοποίησε τη δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.