ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυτός είναι ο ακριβής πληθυσμός της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Το 2023 η φυσική μείωση του πληθυσμού στη Ρωσία ανήλθε σε 495,2 χιλιάδες άτομα

Αυτός είναι ο ακριβής πληθυσμός της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Η Rosstat έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τον ακριβή πληθυσμό της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στη χώρα ζουν 146.447.424 άνθρωποι, σύμφωνα με στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας.

Διευκρινίζεται ότι το 2023 η φυσική μείωση του πληθυσμού στη Ρωσία ανήλθε σε 495,2 χιλιάδες άτομα.

Το ποσοστό αυτό μειώθηκε κατά 17% σε σύγκριση με το 2022. Η θνησιμότητα μειώθηκε κατά 7,6% σε ετήσια βάση και υπολογίζεται σε 1,76 εκατομμύρια άτομα.

Η Rosstat έδωσε επίσης στοιχεία για το ποσοστό γεννήσεων στη Ρωσία. Κατά την περίοδο της μελέτης, το ποσοστό αυτό μειώθηκε σχεδόν κατά 3,2% (το 2023 γεννήθηκαν 1,26 εκατομμύρια άνθρωποι στη χώρα).

Την ίδια στιγμή, το συνολικό ποσοστό γεννήσεων τρίτων παιδιών στη Ρωσία αυξήθηκε κατά 12% σε διάστημα έξι ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό είχε προαναγγείλει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Προστασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αντόν Κοτιακόφ, γράφουν τα ρωσικά media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.