ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Αυτός είναι ο TikΤoker που δολοφόνησε την σύζυγό του και τον εραστή της – «Δεν μπορούσα να αντέξω την προδοσία»

«Πυροβολούσα και δεν μπορούσα να σταματήσω» είπε ο Ali Abulaban

Αυτός είναι ο TikΤoker που δολοφόνησε την σύζυγό του και τον εραστή της – «Δεν μπορούσα να αντέξω την προδοσία»

Χθες (22/5) ξεκίνησε η δίκη του TikΤoker που δολοφόνησε την σύζυγό του και τον εραστή της στο Σαν Ντιέγκο, πριν 3 χρόνια.

O Ali Abulaban που δικάζεται επειδή σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον εραστή της, είπε στους ενόρκους ότι «τρελάθηκε» όταν τους είδε να αγκαλιάζονται στον καναπέ και απλά δεν μπορούσε να σταματήσει να τους «γαζώνει» με σφαίρες.

Ο 32χρονος που είχε αναγνωσιμότητα μέσα από το Tiktok, πριν τον φόνο, χτύπησε τη σύζυγό του τρεις φορές στο πρόσωπο σε μια προηγούμενη διαμάχη στην οποία ισχυρίστηκε ότι είχε κοιμηθεί με έναν από τους φίλους του.

Θύματά του ήταν η 28χρονη Ana Abulaban, με την οποία είχαν αποκτήσει μία κόρη και ο 29χρονος Rayburn Cadenas Barron.

Έγινε τόσο παρανοϊκός σχετικά με την απάτη της που χρησιμοποίησε το iPad της μικρής κόρης του για να παραβιάσει το πολυτελές πολυώροφο διαμέρισμα που μοιραζόταν κάποτε με την γυναίκα του. Μετά ξέσπασε αφού βρήκε την Ana και τον Barron να αγκαλιάζονται.

«Δεν μπορούσα να αντέξω την προδοσία», είπε ο Abulaban στους ενόρκους, προσθέτοντας ότι το επόμενο πράγμα που ήξερε ήταν ότι: «Πυροβολούσα και δεν μπορούσα να σταματήσω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JinnKid (@jinnkid)

Την ημέρα του πυροβολισμού, ο Abulaban είπε ότι είχε μια παραγγελία με είδη παντοπωλείου και τριαντάφυλλα στο διαμέρισμα.

Ήταν «ανήσυχος» να δει την αντίδραση της Ana στα λουλούδια, αλλά έγινε ύποπτος όταν του έστειλε μια αδιάφορη απάντηση σχετικά με την παράδοση, είπε ο Abulaban.

O κατηγορούμενος ένιωθε να είναι «επιβάτης στο ίδιο του σώμα» όταν διέπραξε το έγκλημα, ενώ στη συνέχεια κάλεσε τη μητέρα του για να ομολογήσει την πράξη του. Ο ίδιος τράβηξε φωτογραφία τις σορούς και της την έστειλε, όμως ο Abulaban ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται να τραβάει τη λήψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JinnKid (@jinnkid)

Μετά πήγε να πάρει την 5χρονη κόρη του από το σχολείο και της είπε: «Πλήγωσα τη μαμά».

Αν και οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι η Ana έδιωξε τον Abulaban από το διαμέρισμά τους, ο Abulaban κατέθεσε ότι πίστευε ότι απλώς «της έδινε χώρο» μένοντας σε ένα ξενοδοχείο στο Mission Bay για μια περίοδο.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα μπορούσε να μου το κάνει αυτό», είπε στο δικαστήριο.

@jinnkids

How To Sound Like Tony! #jinnkid #fyp #foryoupage #foryou #foryourpage #viral #skit #impressions #scarface

♬ original sound – JinnKid

Ο συνήγορος υπεράσπισής του αρνείται ότι επρόκειτο για δολοφονία πρώτου βαθμού, υποστηρίζοντας ότι «δεν είχε σώας τας φρένας» τη στιγμή των δολοφονιών.

Είπε στους ενόρκους ότι το ζευγάρι μάλωνε συχνά για υποτιθέμενη απιστία και από τις δύο πλευρές και ότι η Άνα είχε ισχυριστεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τον Ιούλιο του 2021 ότι είχε κοιμηθεί με έναν από τους φίλους του.

Ο Abulaban, ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα JinnKid στο TikTok και είχε σχεδόν ένα εκατομμύριο διαδικτυακούς ακολούθους, έκανε γνωστό τον εαυτό του αναρτώντας κωμικά σκετς και προσωποποιήσεις διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτήρα του “Scarface” Tony Montana.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατηγορείται για δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού και αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης υπό όρους, εάν καταδικαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.