ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διαδηλωτές που τάσσονται κατά του πολέμου στη Γάζα απέκλεισαν το αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο

Πλάνα από τη συγκέντρωση δείχνουν τους διαδηλωτές να κρατούν πλακάτ με συνθήματα όπως «Μόνιμη κατάπαυση του πυρός τώρα»

Διαδηλωτές που τάσσονται κατά του πολέμου στη Γάζα απέκλεισαν το αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο

Εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν κατά του πολέμου ζητώντας την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και τον τερματισμό της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ, αποκλείοντας σήμερα το διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο.

Πλάνα από τη συγκέντρωση δείχνουν τους διαδηλωτές να κρατούν πλακάτ με συνθήματα όπως «Μόνιμη κατάπαυση του πυρός τώρα», «Σταματήστε τον κόσμο για τη Γάζα» και «Σταματήστε να εξοπλίζετε το Ισραήλ». Ένα τηλεοπτικό δίκτυο που συνεργάζεται με το ABC News έκανε λόγο για περισσότερους από 300 διαδηλωτές.

Διαδηλώσεις υπέρ της εκεχειρίας στη Γάζα έχουν οργανωθεί σε πολλές αμερικανικές πόλεις τους τελευταίους μήνες, όπως κοντά σε αεροδρόμια και γέφυρες στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Έγινε επίσης μια αγρυπνία με κεριά έξω από τον Λευκό Οίκο καθώς και πορείες στην Ουάσινγκτον. Αυτόν τον μήνα οργανώθηκαν διαδηλώσεις πριν από την ομιλία του προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Κατάσταση της Ένωσης και πριν από την απονομή των Όσκαρ. Διαδηλωτές διακόπτουν συχνά τις ομιλίες του Μπάιντεν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του.

Η διεύθυνση του αεροδρομίου ανέφερε ότι ο διεθνής τερματικός σταθμός παρέμεινε ανοιχτός, όμως οι επιβάτες ήταν αναγκασμένοι να ακολουθήσουν διαφορετική διαδρομή για να φτάσουν έως εκεί, αφού οι ακτιβιστές απέκλεισαν τον δρόμο απ’ έξω, περπατούσαν κάνοντας κύκλους και φώναζαν συνθήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν αναφέρθηκαν καθυστερήσεις στις πτήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.