T.Ερντογάν: Πρόσφερε τσάι και… συμπάθεια στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στον Πόντο (βίντεο)

T.Ερντογάν: Πρόσφερε τσάι και… συμπάθεια στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στον Πόντο (βίντεο)

Δίπλα στους πληγέντες από πλημμύρες μετά από έντονες βροχοπτώσεις στην επαρχία Ριζούντα στον Πόντο βρέθηκε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μοιράζοντας τσάι στον κόσμο.

Οι έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές σε χωριά της Ριζούντας και στην πόλη Αρτβίν, με τους δρόμους σε ολόκληρες γειτονιές να έχουν καλυφθεί από τη λάσπη, σύμφωνα με την yenisafak.com.

Ένας άνθρωπος αγνοείται, εκατοντάδες σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν και πάνω από 50 αυτοκίνητα καταστράφηκαν, ενώ φορτηγά αναποδογύρισαν από την ορμητικότητα των νερών.

Ο Ερντογάν βρέθηκε στις περιοχές αυτές και μοίρασε τσάι στους πληγέντες, πετώντας τα στους συγκεντρωμένους από ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:

https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/status/1418535934438555649

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.