ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άντριου Κουόμο: Παραιτήθηκε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση!

Άντριου Κουόμο: Παραιτήθηκε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση!

Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, παραιτήθηκε σήμερα μετά από τις ιδιαίτερα έντονες πιέσεις, ακόμα και από τον ίδιο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Ο Κουόμο κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά πολλές γυναίκες τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε.

Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως «δεν άγγιξε ποτέ κάποιον με ανάρμοστο τρόπο, ούτε προέβη σε ακατάλληλες σεξουαλικές προσεγγίσεις» και μέχρι χθες απέκλειε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

Σήμερα, μετά το τεράστιο σκάνδαλο, αναγκάστηκε όπως δήλωσε να αφήσει το γραφείο του γιατί «δεν θα ήθελε να μην μπορεί να είναι χρήσιμος».

Ο Κουόμο χαρακτήρισε «πολιτικά κίνητρα» τις κατηγορίες σε βάρος του και όπως δήλωσε η απόφασή του θα τεθεί σε ισχύ σε 14 μέρες.

Τα «πολιτικά κίνητρα» είναι ότι ως κυβερνήτης της Νέας Υόρκης πήρε εγκληματικές αποφάσεις για τον κορωνοϊό, καθώς παρά το σκληρότερο Lockdown τις ΗΠΑ έστελνε όσους γέρους είχαν κορωνοϊό πίσω στα γηροκομεία με αποτέλεσμα να υπάρξουν χιλιάδες νεκροί.

Παρόλα αυτά λόγω του σκληρού lockdown που είχε επιβάλει, τα Media τον αποθέωναν ως «πρότυπο αντιμετώπισης»(!), πρόσφατα έγιναν γνωστά όσα έκανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και δημιουργήθηκε κύμα οργής!

Για να μην εκτεθεί, το δημοκρατικό κατεστημένο, τον κατηγόρησε για «σεξουαλική παρενόχληση» και τον «παραίτησε» με συνοπτικές διαδικασίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.