ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βολές κατά ριπάς Ν.Τραμπ σε Τ.Μπάιντεν: «Παραδόθηκε στους τρομοκράτες – Πόσους θα μας φέρει στις ΗΠΑ;»

Βολές κατά ριπάς Ν.Τραμπ σε Τ.Μπάιντεν: «Παραδόθηκε στους τρομοκράτες – Πόσους θα μας φέρει στις ΗΠΑ;»

Κατά ριπάς βάλλει ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι παραδόθηκε στους τρομοκράτες, μετά την απόφαση του τελευταίου να τηρήσει την προθεσμία που έδωσαν οι Ταλιμπάν για μετακίνηση των αμερικανικών στρατευμάτων μέχρι τις 31 Αυγούστου από το Αφγανιστάν.

«Ο Μπάιντεν παραδόθηκε στους Αφγανούς τρομοκράτες και άφησε εκατοντάδες Αμερικανούς να πεθάνουν, μετακινώντας τον στρατό πριν από τους πολίτες», σημείωσε σε γραπτό σχόλιο ο Τραμπ.

«Μαθαίνουμε ότι από τους 26.000 ανθρώπους που έχουν απομακρυνθεί, μόνο οι 4.000 είναι Αμερικανοί. Να είστε βέβαιοι ότι οι Ταλιμπάν, που έχουν τον απόλυτο έλεγχο, δεν άφησαν τους καλύτερους και πιο λαμπρούς να μπουν στις πτήσεις», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αντίθετα, μπορούμε να φανταστούμε πόσες χιλιάδες τρομοκράτες έχουν φύγει αεροπορικώς από το Αφγανιστάν και έχουν διοχετευτεί σε όλο τον κόσμο. Τι τραγική αποτυχία. Κανένας έλεγχος. Πόσους τρομοκράτες θα φέρει ο Μπάιντεν στην Αμερική; Δεν γνωρίζουμε!», έγραψε, ακόμη, ο Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.