ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντροπή: O T.Μπάιντεν κοιτάει το ρολόι του σε τελετή για τους πεσόντες Αμερικανούς στρατιώτες! (βίντεο)

Ντροπή: O T.Μπάιντεν κοιτάει το ρολόι του σε τελετή για τους πεσόντες Αμερικανούς στρατιώτες! (βίντεο)

Σοκ και οργή προκάλεσε το βίντεο που δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, να κοιτάει το ρολόι του κατά τη διάρκεια τελετής για τους πεσόντες Αμερικανούς στρατιώτες.

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ώρες κυκλοφόρησαν εικόνες στις οποίες ο Μπάιντεν φαίνεται να κοιτά το ρολόι του λίγα δευτερόλεπτα μετά τον χαιρετισμό προς τιμήν της επιστροφής των 13 στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας του ISIS-K στην Καμπούλ την περασμένη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ στάθηκε σιωπηλός με το δεξί του χέρι στο στήθος του στη διάρκεια της τελετής στην αεροπορική βάση του Ντόβερ, όπου έφτασαν τα λείψανα των 13 στρατιωτών σε φέρετρα καλυμμένα με την αμερικανική σημαία. Τα περισσότερα θύματα ήταν ηλικίας 20-31 ετών.

Όμως ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται κάποια στιγμή να σηκώνει το χέρι του και να κοιτάει το ρολόι του, μια κίνηση που προκάλεσε οργή σε βετεράνους και συντηρητικούς σχολιαστές.

«Ο Μπαίντεν, καθώς τα φέρετρα περνούσαν μπροστά του, έπρεπε να ρίξει μια ματιά στο ρολόι του. Έχει κάτι πιο σημαντικό να κάνει;», έγραψε ο βετεράνος J Larry Hanna.

Κάποιος άλλος σχολίασε: «Αφότου ένας νεκρός στρατιώτης περνάει, ο Μπάιντεν δείχνει την πραγματική απίστευτα ψυχή του γεμάτη ασέβεια, κοιτάει το ρολόι του σαν να πρέπει να πάει κάπου αλλού. Είμαι τόσο θυμωμένος, αυτό είναι ένα προσωπικό χαστούκι σε όλους τους βετεράνους και σε όσους υπηρετούν».

Αλλά και Ρεπουμπλικάνοι άσκησαν έντονη κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο. Ο κυβερνήτης του Αρκάνσας Mike Huckabee σχολίασε πως «πολλοί από εμάς θυμόμαστε τον πρόεδρο Μπους να τσεκάρει το ρολόι του στη διάρκεια ενός ντιμπέιτ και πόσο άσχημα φαινόταν αυτό. Αλλά αυτό είναι σοκαριστικό και θα το θυμόμαστε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως η επίθεση που στοίχισε τη ζωή των 13 Αμερικανών στρατιωτών σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, προκαλώντας εκατοντάδες ακόμη θανάτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.